- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
До народот изгледа е стварта а не до каналотVirtualA напиша:МС има потенцијал,ама искрено и мене ме нервираат тоа шо ептен се праќаат (глупи) пораки
До народот изгледа е стварта а не до каналотVirtualA напиша:МС има потенцијал,ама искрено и мене ме нервираат тоа шо ептен се праќаат (глупи) пораки
Koj Влатче? Каде пуштал? :icon_confMesaja напиша:Абе, Влатче коа пушта Аврил Лавињ се ми е јасно....
Влатче од морал...Goddess of Chaos напиша:Koj Влатче? Каде пуштал? :icon_conf
Аха...и шо друго пушта?Mesaja напиша:Влатче од морал...
Во Рок Кафе.....
На МС
Пушта и македонско нешо....ДФЛ.....Goddess of Chaos напиша:Аха...и шо друго пушта?
Epa dobro e de...nekoj moze saka Avril Lavigne....od tie gore nejkam samo бон џови и хим....Mesaja напиша:Пушта и македонско нешо....ДФЛ.....
Пушта и Нирвана некогаш, Бон Џови:icon_mad:, Најтвиш, ХИМ:icon_mad:, ГНР:icon_mad: и др.
Еднаш пушти и Dream Theater....:icon_eek:Goddess of Chaos напиша:Epa dobro e de...nekoj moze saka Avril Lavigne....od tie gore nejkam samo бон џови и хим....
Очигледно е напраено да задоволи сечиј вкус...Mesaja напиша:Еднаш пушти и Dream Theater....:icon_eek:
И Pantera....:icon_eek:
MSV напиша:TROW AWAY YOUR TV!!!!:wink:
oдма даај зеленки чоекот глава не може да крене од лоша репутација....:baeh::wink:Mesaja напиша:
Ова е најдобриот пост досега на оваа тема....
И пак не ми пуштивте зеленка....:icon_rollGoddess of Chaos напиша:oдма даај зеленки чоекот глава не може да крене од лоша репутација....:baeh::wink: