Македонски гилд

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Поздрав до сите. Ме интересира дали има заинтересирани за креирање на македонски гилд (на официјален сервер (retail да бидам појасен)).

Толку сега за сега, ако има заинтересирани слободно испратете мислење па ќе видиме дали ова е можно или не.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
за кој сервер се работи?

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
па незнам, сеуште не сум размислувал за тоа. Си мислев да видам колку можеме да се собереме прво па после сите да дадеме мислење и да дојдеме до заедничко решение.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ако ме частиш сервер трансфер, ќе дојдам :D

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Па еве кажи на кој сервер играш ти па може таму да се падне, никогаш не се знае. Јас моментално сум на The Maelstrom ама не претставува трансфер проблем.
Со мене имам уште 5-10 сигурни дечки од серверов. Македонци се разбира.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Па еве кажи на кој сервер играш ти па може таму да се падне, никогаш не се знае. Јас моментално сум на The Maelstrom ама не претставува трансфер проблем.
Со мене имам уште 5-10 сигурни дечки од серверов. Македонци се разбира.
има сервери со по 50тина Македонци ...

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
se razbravme pogresno. tie 5-10 dusi idat tamu kaj sto kje se odluci.

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Exlexmk i Sephirot vie kade igrate?

--- надополнето ---

Се консултирав со еден пријател денес околу темава, разговаравме што како. И ако би можеле да се собереме барем 15 души на 1 месец пред Cata официјално да биде излезена би било супер.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Јас сум на Al'Akir, само не ми е активен акаунтот, ме мрзи да играм дур не дое Cata

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
Ако можеме да го реализираме ова би било одлично.

--- надополнето ---

Ако некој има пријатели што играат нека ги прашаат.

Член од
19 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
Hmm interesno ke bide :) ako uspee idejava ne sum igral pola godina a inace sum na Scull taka da ako bide nesto vklucete me i mene, a ima i mnogu makedonci na skull taka da...

Член од
5 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
7
За да успее ова треба сите да се потрудиме, не само 2-3. Треба сите да дадеме бар малце ефорт , ако веќе сте заинтересирани тогаш да се договориме убаво што како.

nikola_babakata@hotmail.com

еве мој мсн. кој е заинтересиран нека ме адд

Член од
5 јули 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
za kakov guild se raboti? 10 man, 25 man? pve, pvp? 2 raiding days, 5 raiding days? Mislam podobro e da kazhesh sho imash zamisleno odnapred za da znaeme kakva e rabotava. Inaku ja sum od Sylvanas i od sekogash sum sakal makedonski guild i poznavam ushte nekolku lugje 5-10 od Darksorrow sho bi bile zainteresirani

Kajgana Shop

На врв Bottom