Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Овој последниов тапа со Англиски. Така добра песна ја упропасти со тоа негово С на секој збор.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Браво за дечково одлично испеа!Еден од подобрите вечерва..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се надевам дека Блатко Илиевски го гледа шоуто и зема белешки и лекции од момциве.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Сите се супер.. Јас не знам како да си одберам фаворит... Најискрено.. :):)

Иначе Нико ја растури на крај.. Браво..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.634
Поени од реакции
14.541
Се надевам дека Блатко Илиевски го гледа шоуто и зема белешки и лекции од момциве.
И 99,9% од македонската музичка естрада. :)

Иначе, се сложувам со Игор дека Нико имаше најкомплетен настап од сите.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Тој што пееше Sex on fire или така нешто беше најдобар според мене. Енергија, харизма, глас е сеа малу тоа стајлингот не чинеше ама ок :) Сите беа на задоволително ниво. Кој појќе, кој помалу и на многу им фалеше моќ у гласот да те наежат. Некако повлечено пееа, се плашеа да не им избега гласот ама би требал да се средат у тој сегмент со тек на време :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Алал да му е на дечкиве. Сите до еден феноменални. Како што кажа некој претходно, не можам да речам овај е фаворит, оти сите растурија. Бравос!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Мене сите ми беа добри, тешко е да се каже кој посебно се издвојува. Имам чувство дека кандидаткие ќе бидат послаби.
Супер почеток на малите концерти и жирито ми е добро.

H

HITCH

Гостин
Извинете, а гласа ли некој од форумџииве за дечкиве?

Ненад ич не е убаво облечен, треба да му најдат некој спонзор, нема смисла ваков да стои на тв. Тоа е навреда и за самиот водител, а Бога ми и за ТВ продукцијата која го вработила да ги води овие емисии.

Инаку мене ми се допадна Христијан, тој вториот, и претпоследниот, не знам како се вика. Типот што ја искасапи мојата омилена песна Iris од Goo goo dolls да иде у п.м.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Тој што пееше Sex on fire или така нешто беше најдобар според мене. Енергија, харизма, глас е сеа малу тоа стајлингот не чинеше ама ок :) Сите беа на задоволително ниво. Кој појќе, кој помалу и на многу им фалеше моќ у гласот да те наежат. Некако повлечено пееа, се плашеа да не им избега гласот ама би требал да се средат у тој сегмент со тек на време :)
Новиот Марјан Стојановски :D
Нико е ко Давид Виља

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom