Македонска DotA!

Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2
Makedonska DotA napravena od mene Naughty_ i moeto drugarce Skretchy koj mi pomogna okolu heroite i itemite. Ne ocekuvajte nesho kojznae sho od dotava prvicnata ideja mi beshe da si napraam ko dota za nas drugarive da ja igrame posho mi skurci od isti heroi i nekoi idei na dota koj ne mi se dopagaat, no koa vidov deka mozam prilicno dosta da ja usovrsham ja srediv pa bi mi bilo milo ako ja igrate barem vie Makedoncite. Ne bi trebalo da ima bagovi napraveni se mnogu testovi no posho nemozevme da ja testirame so 10 dushi posho nemashe koj da ja igra ne e 100% sigurno mozebi ima. Zatoa ako ima bilo kakvi bagovi ili imate idei za novi heroi, itemi ili mozebi balansiranja mozete da mi pishete na naughty_boy_sk@hotmail.com ali ne ocekuvajte brzo reakcii ipak imam fakultet pred mene. Momentalno ne se dodadeni -sd modot posho falat heroi, potoa nema -afk, nema -swap no rabotam na toa. Isto rabotam na -duel so koe ke moze da se pobara duel od protivnikot ili od igrac od tvoja na koj shto nema da se brojat ubistva ednostavno ke se presmetate. Mapata e prilicno pomala od vistinskata dota zatoa se e posporo vo movement ne se cudete. Ima okolu 20 heroi neznam tocno. Vo map info na samata mapa ke moze da procitate za momentalnite komandi. Dosta dolzam za mapata, eve vi go linkot za da ja simnete pa probajte ja i kazete mi vie sho mislite.

http://www.4shared.com/file/70463699/f1c8ec6b/MKDotA_10.html

HINT: Ne igrajte single player taka mozno e da najdete bagovi osobeno ako koristite shifri posho ne se zamarav za single player i ne planiram da se zamaram voopshto za tie bagovi zatoa ednostavno ignorirajte gi ako igrate single player.

Zaboraviv da napomenam dokolku ima zenski shto se popalile na mene poradi dotava neka se custvuvaat slobodni da me kontaktiraat preku msn (STOP za pederi) ahahahahahahahahaahaha

Член од
10 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ајде сите дотаџии симињајте ова да видите шо дота напрајвме (ја малце праев али нема везе) :drk:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Тестер бев на мапава пред добри 2 месеци и имам најдобри мислења, мада се разбира да се подобри сепак треба.

Ајде сите дотаџии симињајте ова да видите шо дота напрајвме (ја малце праев али нема везе) :drk:
Ѓуле оди учи математика бе доста со варкрафтов :):):)

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2
го одбрав тој warrior, пуштам charge, стгина до крипо ме напрај invulnerable и појќе не претна....
Da zatoa podole go prativ noviot link poshto se deshava toj bag...Btw najdovme ushte nekoj glupav bag utre ke iskoci nova dota samo treba malce rabota...

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Кој е да удриме една дота ? Иначе, сега ќе ја тестирам оваа. Браво засега. :)

Член од
13 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
luge dobra rabota e ova so makedonskava dota. Simnete ja pa da ja probame. Sigurno covekot se namacil mnogu dodeka ja pravel.

Член од
13 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Da tocno e deka mnogu se iznamaci so dotava.Ova e najdobrata od site doti sto sum gi igrala do sega...NAJDOBRA E!Samo taka prodolzi naughty...Bravo :zver:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
кажав ти и преска наугхти само ранге на кулите малце намали и се ке биде перфектно стварно е добра играта
пс. ја бе преска со роуго шо те кцав како мало дете :P
пс1. пеер дај прифани ме у френдс па коа ке си онлајн да переме уше некоја партиичка да те скцам уше толку:smir:

Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2
кажав ти и преска наугхти само ранге на кулите малце намали и се ке биде перфектно стварно е добра играта
пс. ја бе преска со роуго шо те кцав како мало дете :P
пс1. пеер дај прифани ме у френдс па коа ке си онлајн да переме уше некоја партиичка да те скцам уше толку:smir:
Ne mi doaga friend request, mozda posho buddy list mi e full. Ako mi dojde ke te prifatam dont worry. Ako imash idei za heroi ili itemi pishi komotno. Pozz

Член од
26 јануари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
bolniov celo leto ja praese :D a ja samo go smarav na skajp :D

ajde neka ja poprai use malce i po ovaa nedela ke maame

bravo dimo/skreчi

Kajgana Shop

На врв Bottom