Македонска DotA!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
so bravo be The file link that you requested is not valid.

makedonska rabora

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
мн лошо е направена МкДота... како да ја играм 5.82 верзија на дота само уште полошо

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
мн лошо е направена МкДота... како да ја играм 5.82 верзија на дота само уште полошо
Лепи што очекуваш од нормален човек што си пробал да направи нешто.Алал нека му е на човеков што се обидува да направи нешто.А од такви како тебе нема држава

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Лепи што очекуваш од нормален човек што си пробал да направи нешто.Алал нека му е на човеков што се обидува да направи нешто.А од такви како тебе нема држава
ај не мешај баби и жаби тука... ако секој човек пробува да направи нешто без идеја и желба отидовме јабана

Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2
ај не мешај баби и жаби тука... ако секој човек пробува да направи нешто без идеја и желба отидовме јабана
Ne sum jas bez ideja, tuku sum na faks i neam vreme da ja usovrsham. Jas baram komentar da posocish sho ne ti se sviga dokolku ima nesho takvo a ne samo glupi komentari, ako mislish deka se navrediv nema vrska. Sho e do Linkot se gubi na sekoi 30 dena posho ne ja posetuvam stranata cesto. Jebiga

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Што да не мешам бе,па човекот сакал нешто да направи и направил.Ти ако сакаш играј ја ако не не ја играј.Никој не те тера со сила.Он битно пробал,а ти дремеш на форум и чекаш некој да се појави со вакво нешто и да реметиш.Ако нешто не ти одговара напрај се како да не си прочитал и готово!

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
naughty_ daj kazi kako ja pravis deka jas koga i da probam da otvoram DotA vo world editorot mi dava error

P.S. I ako moze nekoj da mi ja prati, bidejki ne najdov validen link

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Што да не мешам бе,па човекот сакал нешто да направи и направил.Ти ако сакаш играј ја ако не не ја играј.Никој не те тера со сила.Он битно пробал,а ти дремеш на форум и чекаш некој да се појави со вакво нешто и да реметиш.Ако нешто не ти одговара напрај се како да не си прочитал и готово!
i Roger brothers sakale da peat, i peat.
I znaci deka se prva liga? top se? Drzavata napreduva?
Ubao ti reche, ne meshaj babi i zabi, ako e SUX verzijata, deckoto ke ja unapredi, nemaj u plan deka sea site ke mu laskame lele kolku e dobra bla bla.
Probal, naprail nesho, ne e toa toa, i onaka go prael od zaebancija, da posveti vreme ke ja naprai prva liga, veruem.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ке може ли некој да ми ја прати македонскава дота?
Чекај ја на профил да ја зипувам само.

naughty_ daj kazi kako ja pravis deka jas koga i da probam da otvoram DotA vo world editorot mi dava error

Protected e, неможе да се менува.

Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2

Zashtitena e zatoa nemozesh da ja otvorish ako sakash da pomognesh nesho ke ti ja pratam nezashtitenata np.
Ja da ti kazam najiskreno neznam vishe ni kaj ja staiv dotava, i znam deka napraiv nekoja ponova verzija ali neznam vishe ni koja beshe ni kaj mi e lol. Btw edno vreme mnogu se zamarav so dotava ali sea neam vreme bashka sam ja praam, icefrog siguren sum deka sam ne fatil da ja prai...Nova verzija najverojatno do letoto nema da iskoci pa moze i togash nema posho kao mi trgnalo na faks ke si ucam izgleda celo leto :)

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Супер е, најмногу ми се допадна Time Stopperot со него и тоа чудовиштето во база не ми мрдаше секоја секунда стун :) Одлична е, но имам еден предлог за тебе, зошто не ја земеш DotA 6.41 Open па таа да ја разработиш или не сакаш бидејќи би било тоа крадење на туѓа ДотА?

Член од
10 ноември 2008
Мислења
12
Поени од реакции
2
Супер е, најмногу ми се допадна Time Stopperot со него и тоа чудовиштето во база не ми мрдаше секоја секунда стун :) Одлична е, но имам еден предлог за тебе, зошто не ја земеш DotA 6.41 Open па таа да ја разработиш или не сакаш бидејќи би било тоа крадење на туѓа ДотА?
Pa bi bilo kradenje jas vaka samo ja kradam idejata. Drugoto e home made :)... inace ushte ponova dota posho najdov nekoi bagovi :D. Bashka iskreno ima nekoi raboti sho me nerviraat na ice frog dotata pr backdoor. Kaj mene kurac nema backdoor. Sakam da si bide po moj kef :)
Linkot za novata
http://www.4shared.com/file/100097641/44bf67bb/MKDotA_10e.html

Zaboraviv da dodadam ako ima igraci koi sakaat da ja igraat dotava pishuvajte na kajganava da dogovorime termin da se staime poveke luge da vidime dali ke ima balans i takvi stvari...bashka zabava e.
Isto taka ako ima nekoj so idei i za itemi i za heroi, ili voopshto saka da chatuva so mene za igranje na garena slobodno neka me adne naughty_boy_sk@hotmail.com

Kajgana Shop

На врв Bottom