Македонска фудбалска репрезентација

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Шкотските фанови по форумиве се песимисти за против нас, највеќе ради тоа што Флечерите не им играат + менаџерот дека им е крш.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Шкотските фанови по форумиве се песимисти за против нас, највеќе ради тоа што Флечерите не им играат + менаџерот дека им е крш.
Дај ми линк и онака ми е досадно вечерва :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дај ми линк и онака ми е досадно вечерва :)
Еве еден http://taboard.com/forum/index.php?s=0878484bc7b2a1448d15affa6a54e041&act=idx

Имаат посебен подфорум за Македонија :D Дури некој наш сигурно им отворил тема која ви е омилена македонска песна :pos: и за чудо Македонија навива за вас им се свиѓа многу.

Ако планирате нешто да се регистрирате на форумов не туку се резилете да се карате со нив со маалски муабети 4e ve pobedime!111.11!11 зошто можат да ни ги банираат IP адресите и ќе не можеме ни да ги читаме (барем за тие членови што ги читаат)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Еве еден http://taboard.com/forum/index.php?s=0878484bc7b2a1448d15affa6a54e041&act=idx

Имаат посебен подфорум за Македонија :D Дури некој наш сигурно им отворил тема која ви е омилена македонска песна :pos: и за чудо Македонија навива за вас им се свиѓа многу.

Ако планирате нешто да се регистрирате на форумов не туку се резилете да се карате со нив со маалски муабети 4e ve pobedime!111.11!11 зошто можат да ни ги банираат IP адресите и ќе не можеме ни да ги читаме (барем за тие членови што ги читаат)
Хаха чим веќе го објави линкот, ќе се накотат еден куп падобранци таму :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нека се понашаат ко возрасни барем :)

Јак коментар за менаџерот нивни после Србија :pos:

Levein last night - 'We played well enough to win.'

We should have drug-tested him on the spot.

N

Nicky Santoro

Гостин
Што мразам вакви коментари, ти па демек ја глеаше воопшто утакмицата да знаеш дали била местена... А не ви одговара резултатот или извадиме послаб резултат против полесен противник за вас одма 100% местена е... И Данците (кои се една од најдобрите У21 репрезентации во Европа) и Ирците исто местеа кога исто изиграа нерешено кај нив?
(y) Како сакаш мисли, јас се изјаснив

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594

слаби форумџии се шкотиве секој член по 5 тактики пишува :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Еве ви линк за мечот Србија - Македонија за денеска. Изглеа ќе биде стримот од РТС 2, сликата е одлична на БалканСпорт.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Шкотите се плашат:
- This Macedonia team will be no walk in the park for us on Tuesday, as some seem to think.
- Agreed. They've scared Croatia many times during this game, but they just haven't found the net.
- I guess Macedonia would have more of a chance of winning, if they could take set pieces.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шкотиве исплашени, некој од страна ќе помисли дека против светскиот шампион ќе играат :)
А за после ја верувам во чудо :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Знаат дека имаат крш менаџер, веќе помирени се они дека не идат на сп.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Едино нешо шо ми се свиѓа кај шкотиве е тоа шо на реваншот ќе си дојдат со многу навијачи кои дефинитивно придонесуваат за позитивна атмосфера пред натпревар.
Другарчиња се големи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom