Македонска ракометна суперлига

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе влезат во завршната фаза од првенството?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
ОХРИД 2024: Охриѓани промовираа нов талент, 15-годишниот Николоски со деби гол! | 24 РАКОМЕТ (24rakomet.mk)

Го постирав во во темата за млади ракометни таленти, нека стои и тука.
Охрид го имаш гледано детево, шо материјал е?
Вака на прво физички делува топ за годините шо ги има.
просечен ,надежен,требит да се работит правилно,дали ке добиет шанса ....
со тие пари шо се влезени последниве 2 г охрид требаше да е шампион а не да победвит 1 разлика со бутел,струга....

со тие пари шо се влезени последниве 2 г охрид требаше да е шампион а не да победвит 1 разлика со бутел,струга....
колку имате годишен буџет?

Која генерација е тој десниот бек Шипинкоски?

мислам имат 19 г....многу надежен....му требит минутажа а не како шо му се развикуваше тренерот непотребно ......плус никој од неговата фам не се бавеле со спорт во охрид ...нажалост тоа е непотребен минус за разлика од некои деца таму нивните родители се партиски испикани во клубот и ги туркаат...

Сите тренери викаат не ме интересираат резултатите од пријателски утакмици,ке им дадам подеднакво шанса на сите а детево дремит на клупа,а имаме надежен десен бек каде што сите се дефицитарни...и ако немаш од 50 до 65 утакмици годишно тешко да станиш врвен ракометар.

Вечерва заслужена победа на Алкалоид,од она шо го видовме на турнирите Алкалоид убедливо најспремна екипа,колку паметен потег му дават шанса на Кизич а на другата страна го донесле Ивич за клупа да грејт,кога имаш добри голмани ке делат минутажа по една утакмица или полувреме.
Вардар да не го пуштеше Томовски сигурно шампиони ке беа.
Пелистер имаТ еден куп скапи играчи ама немат игра а од овај тренер толку е капацитеот,јас да бев во клубот метла за ивич,радивојевич,манасков и уште некој друг.....
вечерва утакмицата не се играше во Охрид за да немат инвазија на чкембари
се е можно за титулата,а нашите тренери за кратко време сакаат во шише од 1 л да стават 2л .

Интересно...
дојде во Струга - заврши во Тиквеш :)

Заа вчерашната утакмица ,наместо да бидит празник на ракометот во МКД како и обично морат центар пажња да бидат ропаците /свиркачите шо имаат под контрола све.
Претпоставував дека ке бидит вака
Вардар се шмејкери ,мангупи,за да ги победиш нив во оваа лига ти требаат реални судиии и нормално тренер кој ке им поставит стапица.
Го немат сега министерот со изјави дека ни требаат странски судиии за вакви утакмици.
Пелистерци 50 посто се сами криви 50 посто судиите,ве намести министерот во сандали и тоа како,уште шо не стави слика негова во Охрид со поздрав чкембари ....Сакам ве е... сакам се сунчам.
Колку време ви пишувам за свиркачите ко папагал секоја недела и кој ке ги победевте охрид и кирката ГЛУПОСТИ сум пишувал.....нај прво ги исфрлија охрид и кирката од игра затоа што битни се првите 2 места,ако вардарци најдат спонзори и сакаат да играат во лш ке победат во спротивно ке ја пуштат титулата.
Сите тие шо плукаа по мене за судењето вчера први се јавија со коментари,уште се смеам,нели беа најдобри ,јас сум измислувал.
Брука,немаат ни срам ни перде ,да ти се одмилит да гледаш,цела утакмица дупеа како сакаат ,несакам да ги пишувам сите ситуации.
ВАРДАР си победи заслужено 35 гола на гости полна капа,Пелистер изгледа пак погреши со тренерот никаква игра ама тоа си е нивни проблем,

Заа вчерашната утакмица ,наместо да бидит празник на ракометот во МКД како и обично морат центар пажња да бидат ропаците /свиркачите шо имаат под контрола све.
Претпоставував дека ке бидит вака
Вардар се шмејкери ,мангупи,за да ги победиш нив во оваа лига ти требаат реални судиии и нормално тренер кој ке им поставит стапица.
Го немат сега министерот со изјави дека ни требаат странски судиии за вакви утакмици.
Пелистерци 50 посто се сами криви 50 посто судиите,ве намести министерот во сандали и тоа како,уште шо не стави слика негова во Охрид со поздрав чкембари ....Сакам ве е... сакам се сунчам.
Колку време ви пишувам за свиркачите ко папагал секоја недела и кој ке ги победевте охрид и кирката ГЛУПОСТИ сум пишувал.....нај прво ги исфрлија охрид и кирката од игра затоа што битни се првите 2 места,ако вардарци најдат спонзори и сакаат да играат во лш ке победат во спротивно ке ја пуштат титулата.
Сите тие шо плукаа по мене за судењето вчера први се јавија со коментари,уште се смеам,нели беа најдобри ,јас сум измислувал.
Брука,немаат ни срам ни перде ,да ти се одмилит да гледаш,цела утакмица дупеа како сакаат ,несакам да ги пишувам сите ситуации.
ВАРДАР си победи заслужено 35 гола на гости полна капа,Пелистер изгледа пак погреши со тренерот никаква игра ама тоа си е нивни проблем,
Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,Судиите па судиите ,ова се европски судии колку и нам некои нивни одлуки да не ни се допаѓаат ,судат и престапи и чекори,правилно изведување на 7м,приговори и ред други работи кои можеби ние не ги знаеме.И самиот на крај велиш дека победата е заслужена и дека секој треба да погледне најпрво во својот двор.И на крај зарем мислите дека Алкалоид а посебно Охрид може со двата клуба претенденти за шампион.Посебно Кириката редовно ви зема мерка.

Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,Судиите па судиите ,ова се европски судии колку и нам некои нивни одлуки да не ни се допаѓаат ,судат и престапи и чекори,правилно изведување на 7м,приговори и ред други работи кои можеби ние не ги знаеме.И самиот на крај велиш дека победата е заслужена и дека секој треба да погледне најпрво во својот двор.И на крај зарем мислите дека Алкалоид а посебно Охрид може со двата клуба претенденти за шампион.Посебно Кириката редовно ви зема мерка.

borko e za vmro a ovoj e komunjar na kogo ocigledno do grklan mu e vlezen pa gi sonuva denovite na zaev... kompleks si ima coveceto, ne moze da se pomiri deka ima mnogu podobri ekipi od oh.

Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,
млад си зелен си и затоа не ја разбра приказната....прочитааа ја уште неколку пати и ке ја разбериш приказната,

Автоматски споено мислење:

borko e za vmro a ovoj e komunjar na kogo ocigledno do grklan mu e vlezen pa gi sonuva denovite na zaev... kompleks si ima coveceto, ne moze da se pomiri deka ima mnogu podobri ekipi od oh.
абе ропак /сите во дпмне такви сте ,Курир му си на козарот или му ги дупиш козите?
наесен ке ве прегазиме, жал ми е да не го згрешите патот од мака.....ај трк сега во штабот пренеси дека си напишал комуњар и да добиеш паштета и сокче

Последно уредено:
прегледав накратко некои ситуации ....невидена касапана напрајле 20 мин и 17 сек промашен пенал од фитиљ 2 внатре иста ситуација кога се прешутира за вардарци,22 мин 10 сек пенал и исклучвење на срденовиќ не свират ништо, на крајот уплашени да не добијат некоја столица не свират пенал над томи и 2 минути да после следна ситуација борозан чекори напрај па измислија детски фаул,,,,,над 25 грешки сигурно имаа....
ајдее експерти демантирајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom