Распореддов е СУПЕР за Охрид ама на турниров беа.....ајде да не бидам негативен пред сезона.....за 1 место Пелистер ,Вардар и Алкалоид ќе бидит К......А.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
просечен ,надежен,требит да се работит правилно,дали ке добиет шанса ....ОХРИД 2024: Охриѓани промовираа нов талент, 15-годишниот Николоски со деби гол! | 24 РАКОМЕТ (24rakomet.mk)
Го постирав во во темата за млади ракометни таленти, нека стои и тука.
Охрид го имаш гледано детево, шо материјал е?
Вака на прво физички делува топ за годините шо ги има.
колку имате годишен буџет?просечен ,надежен,требит да се работит правилно,дали ке добиет шанса ....
со тие пари шо се влезени последниве 2 г охрид требаше да е шампион а не да победвит 1 разлика со бутел,струга....
према мој математики најмалку 600ткколку имате годишен буџет?
просечен ,надежен,требит да се работит правилно,дали ке добиет шанса ....
со тие пари шо се влезени последниве 2 г охрид требаше да е шампион а не да победвит 1 разлика со бутел,струга....
мислам имат 19 г....многу надежен....му требит минутажа а не како шо му се развикуваше тренерот непотребно ......плус никој од неговата фам не се бавеле со спорт во охрид ...нажалост тоа е непотребен минус за разлика од некои деца таму нивните родители се партиски испикани во клубот и ги туркаат...Која генерација е тој десниот бек Шипинкоски?
Сите тренери викаат не ме интересираат резултатите од пријателски утакмици,ке им дадам подеднакво шанса на сите а детево дремит на клупа,а имаме надежен десен бек каде што сите се дефицитарни...и ако немаш од 50 до 65 утакмици годишно тешко да станиш врвен ракометар.Која генерација е тој десниот бек Шипинкоски?
Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,Судиите па судиите ,ова се европски судии колку и нам некои нивни одлуки да не ни се допаѓаат ,судат и престапи и чекори,правилно изведување на 7м,приговори и ред други работи кои можеби ние не ги знаеме.И самиот на крај велиш дека победата е заслужена и дека секој треба да погледне најпрво во својот двор.И на крај зарем мислите дека Алкалоид а посебно Охрид може со двата клуба претенденти за шампион.Посебно Кириката редовно ви зема мерка.Заа вчерашната утакмица ,наместо да бидит празник на ракометот во МКД како и обично морат центар пажња да бидат ропаците /свиркачите шо имаат под контрола све.
Претпоставував дека ке бидит вака
Вардар се шмејкери ,мангупи,за да ги победиш нив во оваа лига ти требаат реални судиии и нормално тренер кој ке им поставит стапица.
Го немат сега министерот со изјави дека ни требаат странски судиии за вакви утакмици.
Пелистерци 50 посто се сами криви 50 посто судиите,ве намести министерот во сандали и тоа како,уште шо не стави слика негова во Охрид со поздрав чкембари ....Сакам ве е... сакам се сунчам.
Колку време ви пишувам за свиркачите ко папагал секоја недела и кој ке ги победевте охрид и кирката ГЛУПОСТИ сум пишувал.....нај прво ги исфрлија охрид и кирката од игра затоа што битни се првите 2 места,ако вардарци најдат спонзори и сакаат да играат во лш ке победат во спротивно ке ја пуштат титулата.
Сите тие шо плукаа по мене за судењето вчера први се јавија со коментари,уште се смеам,нели беа најдобри ,јас сум измислувал.
Брука,немаат ни срам ни перде ,да ти се одмилит да гледаш,цела утакмица дупеа како сакаат ,несакам да ги пишувам сите ситуации.
ВАРДАР си победи заслужено 35 гола на гости полна капа,Пелистер изгледа пак погреши со тренерот никаква игра ама тоа си е нивни проблем,
Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,Судиите па судиите ,ова се европски судии колку и нам некои нивни одлуки да не ни се допаѓаат ,судат и престапи и чекори,правилно изведување на 7м,приговори и ред други работи кои можеби ние не ги знаеме.И самиот на крај велиш дека победата е заслужена и дека секој треба да погледне најпрво во својот двор.И на крај зарем мислите дека Алкалоид а посебно Охрид може со двата клуба претенденти за шампион.Посебно Кириката редовно ви зема мерка.
млад си зелен си и затоа не ја разбра приказната....прочитааа ја уште неколку пати и ке ја разбериш приказната,Ова да го напишеше битолски фан ќе разберев и немаше да коментирам..Но не ми е јасна од каде Борко во приказната со Охрид,
абе ропак /сите во дпмне такви сте ,Курир му си на козарот или му ги дупиш козите?borko e za vmro a ovoj e komunjar na kogo ocigledno do grklan mu e vlezen pa gi sonuva denovite na zaev... kompleks si ima coveceto, ne moze da se pomiri deka ima mnogu podobri ekipi od oh.