Македонска организација?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Вчера наслушнав еден муабет дека млада група на луѓе, незнам кои се ни што се, се договарале да оформат организација наречена Македонски синови...:icon_eek: Имено, ќе се залагале за будење на Македонската национална свест и ликвидација на оние кои што внатрешно работат против својата татковина и тн и тн...Имате вие информации за нешто околу ова? Кои се, што се, сериозни ли се? Мене ми е чудно ова...

Јас разбрав од чичко ми за ова...
Во секој случај, ако стварно има нешто вакво, Браво :cuc:

Ако стварно има...кој ги финансира?Кој е иницијатор? Хмм...Дај ако знаете нешто кажете!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Овај муабет од тебе прв пат го слушам ама камо среќа вистина да е ова !

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ја колку што знам оваа работа е стара, уште кога сдсм дојдоа на власт, ама ништо не видовме од тоа

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Да, знам за тие , не им успеало затоа што немале финансии...пари треба јебига....којзнае овие дали имаат кеш....или може истите се само што сега стигнале до пари :toe:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
I da postoi nema dolgo da opstane. Ke ja jade nasiot makedonski sindrom. Da receme ke likvidiraat 30 neprijateli, site ke bidat srekni ama nekoj klosar od taa organizacija ke saka da stane nesto poveke i ke pocne so spletki, dalaveri , mestenja i na kraj se ke se ukaka. Standardno scenarijo za Makedonija!

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
TpH_Bo_OkO напиша:
Вчера наслушнав еден муабет дека млада група на луѓе, незнам кои се ни што се, се договарале да оформат организација наречена Македонски синови...:icon_eek: Имено, ќе се залагале за будење на Македонската национална свест и ликвидација на оние кои што внатрешно работат против својата татковина и тн и тн...Имате вие информации за нешто околу ова? Кои се, што се, сериозни ли се? Мене ми е чудно ова...

Јас разбрав од чичко ми за ова...
Во секој случај, ако стварно има нешто вакво, Браво :cuc:

Ако стварно има...кој ги финансира?Кој е иницијатор? Хмм...Дај ако знаете нешто кажете!

Едит: Темава е за во Политика и вести, по грешка е убацена тука...

kakva likvidacija be?kje glumat radikali.fala bogu in na ovaa zemja i falese ovakvo nesto u prosli 15 godini.ako moze spisok da se naprai i edno glasanje za kogo prv da se likvidira,imam ja puno predlozi.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
ROBOCOP напиша:
ako moze spisok da se naprai i edno glasanje za kogo prv da se likvidira,imam ja puno predlozi.
Епа точно ова е тоа на што мислеше Чапо.
Јас ова го сметам за заспана национална свест, место да се ангажираш да им дадеш поддршка, ти листа ќе им правиш, зашто да си прљате раце, веќе има некои будали кои што сакаат да ја очистат Македонија од сите сератори и крлежи што се населиле на неа...ако треба и ќе ги предадеме на душманот така?:!?!?!?!?!? :nenene:

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Вака на прв поглед тоа многу наликува на нешо којзнае колку страшно но кога подобро ке се размисли ке се виде дека тоа не е лоша идеја.Јас би ја поддржал секако.Време е некој да му каже на сите оние,кои овие 5 години глумеа мирни и тивки јагниња а сега после 5 јули станаа волци,дека,тие истите го потрошија кредитот шо му беше даден со рамковниот договор,и секое нивно сценарио за дестабилизација ке биде навремено осуетено и казнето според некои непишани правила.Нема место повеќе за некакви амнестии и слични глупости,оти време е да му се стави до знаење дека овојпат ке заигра и нашето оружје.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Во 2001 не ме примија во Лавови поради недостаток на години :)
Но ако ова испадне вистина, и ако примаат регрути, ојдов ја во планина.(И не само на збор, туку мртво сериозен)

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
Епа ај види испитаа работата и кажи,доаѓам и ја со тебе.Го земам лаптопов под мишка и малку војна малку форум!
Тоа ке биде возможно само доколку дуи почне да галами,инаку во друг случај-многу тешко.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Абе значително ќе треба да падне бројот на жители ако почнат да се убиваат предавниците. :)

Не мислам дека вакви работи треба на јавен форум да се дискутираат. Едноставно звучи како лоша идеја. :wink:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
He!!..he!!!...HA ,HA ,HA!!!! ...HUUUU ke puknam od smeenje!!!!!
Kako rece ke se narecat : Makedonski Macinja......so "Lavovite" ne ni se posreki, a pak od sorta macki da e :):):)!!!
I ne gledam zosto treba nekoj da se ubiva....ovde negde se spomna nekoe krsenje kamen...mnogu porentabilno e.....

Член од
11 јуни 2006
Мислења
315
Поени од реакции
0
Порентабилно за кого?
За сопственикот на каменоломот!
А за тие што цркаваат таму за 400 денари на ден?
Не мислам!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
0405037957 напиша:
Порентабилно за кого?
За сопственикот на каменоломот!
А за тие што цркаваат таму за 400 денари на ден?
Не мислам!
Ne me svati , togas tie ke mozat pod senka da sedat i da dobivaat po 800 denari....zasluzile, a sopstvenikot??????.......pa verojatno brgu, brgu ke zaboravi deka imal nekakva takva "sopstvenost"....

Член од
11 јуни 2006
Мислења
315
Поени од реакции
0
Хмммм...можеби сепак имаш право!
А за оваа организација, колку е способна и тајна...
Штом е по весниците и форумите, колку паметни можат да бидат!?

Kajgana Shop

На врв Bottom