Што бладаш бе друже?Eth denes 251$, koga kazav pred nekoj den bese 209$. Kolku% e toa?![]()
Idnata godina koga ke bidat 5k$ ke ja podigneme berzata.
Se izvinuvam izlazav, dur pisuvam 254$.
Vo privatna poraka druze, gledas odma mi se lutat sto pisav moznost...251$, koga kazav pred nekoj den bese 209$. Idnata godina koga ke bidat 5k$. Што, каде и како ???
Аууу, сега прочитав, и ти си бил од таа крипто-сектата, кај и да е ќе почнеш Хербалајф да ни шиткаш.Citaj be Brane, ubavo citko e napisano.Koj del ne ti e jasen?
Има стара изрека на Вол Стрит. Buy the rumor, sell the fact!Abe da ne ne isfrlija od NATO ?Vcera krevaat zname na NATO denes MSE down, nas vekje nisto ne moze da ne iznenadi.
Како оваа акција држи цена од 7 проценти принос на капиталот мене не ми е јасноtoa otvara pat, za celata dobivka od 2mil eur (kako sto kaza Gogovski deneska za faktor) da ja puknat vo dividenda... 110-115 denari neto... da pocekame do kraj na fevruari, da vidime...
I da ne pomine Ga-ma sega ke pomine vo Juni,tie sto kupuvaa denes a pominaa 109 akcii najverojatno znaat nesto povekje od Ga-ma, a na prodazna strana se spekulantite sto ja cekaa Ga-ma no za zal ne ja docekaaБаш да видиме што ќе се случува со акцијата на Макпетрол зошто 99 проценти е веројатноста да не се реализира трансакцијата за Гама до изборите
Od kaj znaete koj povece znae, toj sto kupuva ili toj sto prodava?I da ne pomine Ga-ma sega ke pomine vo Juni,tie sto kupuvaa denes a pominaa 109 akcii najverojatno znaat nesto povekje od Ga-ma, a na prodazna strana se spekulantite sto ja cekaa Ga-ma no za zal ne ja docekaa![]()
Ne kaza dali e bruto ili neto...Сепак Глигорие Гоговски не ја кажа вистината за ТТК. Добивката е 1,7 милиони евра а не 2.
SEI Net
www.seinet.com.mk