Нема потреба да се бркаат луѓе од форумов , тука секој може да си каже мислење но без навреди ..
Предлагам да има повеќе муабет за акции и каде вреди да се купи , но да има и факти а не само празни муабети ..
Овде не ме интересира ни Грујо ни Заев , берзава фати залет свети зелено 7 дена по ред веројатно бидејки сме на чекор до ЕУ и Нато и пред најблиско решение за името кое треба да се потврди следниве денови ..
Околу членовите Бошко заслужува респект бидејки има разбирање околу акции и има искуство , нормално дека и он има утки човек е ке згреши , мислам дека утката му е за Гранит каде рече да не се чепка на 700 ден бидејки во застој била економијата (2017 беше застој точно но Гранит пак даде дивиденда ). .
Јас искрено не го послушав и си купив од Гранит бидејки 700 беше поклон цена како што исто беше 3.000 поклон Комерцијална банка ..
Ке повторам , се наоѓаме на решение и на чекор до Нато и ЕУ , купувајте акции додека се ефтини , Комер банка ке фаќа 5.000 за 7 дена глава ставам тука , Гранит има пари ке почне сега 2018 да гради ке оди за брзо до 900 - 1000 ..
Иначе до сега имам купено Комер на 3,200 и Гранит на 720 , утре сакам да купам и Макстил (знам дека ми е коцкарска
)да го фатам возот и таму , очекувам да оди до 300 и ке ја шитнам