Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прагот на успешност не е постигнат. Само 45% ја прифатиле понудата.
Zdravo , imam nekoi 1200 akcii od RZLV od porano , denes vidov padnala cena za 15+ %
Sto se slucuva , u stecaj li odi ?
"Панично" се распродадени 60 акцииШто се случува со Стопанска-Скопје?
Има некој претстава зошто е ова панично распродавање???
"Панично" се распродадени 60 акции
Се продаваа на МАРКЕТ цена а на продажба не видов да се потепаат да ги купат..."Панично" се распродадени 60 акции
Да, 10 акции поминаа на 1791Се продаваа на МАРКЕТ цена а на продажба не видов да се потепаат да ги купат...
Се продаваа на МАРКЕТ цена а на продажба не видов да се потепаат да ги купат...
Ова со Окта - според моите пресметки, кој ќе додржи до крај ќе земе мноогу добра пара. Грците во моментов акцијата ја купуваат за "џабал'к"
Вчера веќе имаа 84,63%
Со овие 2000, тоа е веќе 84,87%
Да не заборавиме, ОКТА пред пар месеци направи откуп на 10% од акциите кои се сега сопствени акции, тоа е 94,87% по цена 5919.
Уште 0,13%, тоа се околу 1000 акции и потоа можат да ја активираат законската можност за присилен откук на остатокот од 5%, што и ќе се случи.
Тие согласно законските услови, ќе биде оваа цена, која грците веќе ја означија како куповна кога се решија да ги откупуваат сите акции.
Така да, шанса за ќар е 0 по мене.
Да, на последните мислев, до окрупнување на 95%.
Тоа се уште 1000 акции само. А, имаат донесено одлука максимална откупна цена да е 5919, ни денар повеќе.
Со цели 10 акции се спуштени динамичките лимити.