Ke mozi ASK/BID za komenrcijalna banka?
Fala vi
Mislam deka neminovno sledi namaluvanje na likvidnosta.Se izretcija panicarite sto prodavaa-prodadoa na niska cena,da se nadevame deka akciite ke si ja dobijat nivnata vrednost zgolemena za procenti na inflacija na godisno nivo
А една ликвидност шо има од јануари навакаMislam deka neminovno sledi namaluvanje na likvidnosta.
Квалификациии за дивиденда VS страв од рецесија. Тешко прашањеA posle NG ?
MPT. ocekuvam isto ili nesto poveke od lani,zatoa sto dobivkata ke im bide priblizno ista,a dolgovite vo najgolem del gi rascistija so parite od GA-MA.Za kvalifikacii vo finale so dobra dividenta tipuvam i se nadevam na KMB,TNB i MPT
Отворена е предстечајна постапка, за другото не знамBRAKA STO MISLITE ZA BETON SKOPJE
Bog da im dusha prosti...BRAKA STO MISLITE ZA BETON SKOPJE
Втора на листата на највредни деловни објекти, која ја продава НЛБ банка, е управната зграда на градежната компанија „Бетон“ во Скопје, која се наоѓа веднаш зад Министерството за економија. Станува збор за објект што се продава во рамките на извршна и стечајна постапка на компанијата, која некогаш важеше за една од најголемите во градежниот сектор. Недвижноста се простира на површина од над 6.000 квадрати и има вредност од безмалку пет милиони евра.Отворена е предстечајна постапка, за другото не знам
Не можам да ја најдам веста од ББА за вредноста на хипотеките на нашиве банки, може линк да пратиш?Втора на листата на највредни деловни објекти, која ја продава НЛБ банка, е управната зграда на градежната компанија „Бетон“ во Скопје, која се наоѓа веднаш зад Министерството за економија. Станува збор за објект што се продава во рамките на извршна и стечајна постапка на компанијата, која некогаш важеше за една од најголемите во градежниот сектор. Недвижноста се простира на површина од над 6.000 квадрати и има вредност од безмалку пет милиони евра.
Оваа зимо ќе треба да се гледа и временската прогнозаКвалификациии за дивиденда VS страв од рецесија. Тешко прашање