Македонска Втора Лига

B

Beck's

Гостин

10:50 od videoto e najjako. Policaec resava so sudijata, publikata se slusa gotovo dogovoreno e, ide Kirovski kaj sudijata i mu objasnuva i na igracot:pos: i posle ova pak 10 min ne moze da pogodat

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
578
Поени од реакции
1.909

10:50 od videoto e najjako. Policaec resava so sudijata, publikata se slusa gotovo dogovoreno e, ide Kirovski kaj sudijata i mu objasnuva i na igracot:pos: i posle ova pak 10 min ne moze da pogodat
30 години фудбалот у шиптаpските села ви функционира на овој начин.
Нема сезона кај што шиптаpска екипа нема инцидент од ваков тип.
Што не постираше видеа и сведоштва кога пред месец-дена беа тепани играчите и трењерот на Беласица од локални шерифи, а судиите и делегатот ништо не видел?

Кој прадокс е шиптаp да се потсмева на тоа вчера у Тетово…

Треба и да барам коментари твој или од некој од твоиве племенски другари како после судиски киксови против вас се навраќате дека требало пак да профункционира “тунелот на стадион” каде добро знаеме што им праевте на судиите и гостинските играчи до пред извесен период…

B

Beck's

Гостин
30 години фудбалот у шиптаpските села ви функционира на овој начин.
Нема сезона кај што шиптаpска екипа нема инцидент од ваков тип.
Што не постираше видеа и сведоштва кога пред месец-дена беа тепани играчите и трењерот на Беласица од локални шерифи, а судиите и делегатот ништо не видел?

Кој прадокс е шиптаp да се потсмева на тоа вчера у Тетово…

Треба и да барам коментари твој или од некој од твоиве племенски другари како после судиски киксови против вас се навраќате дека требало пак да профункционира “тунелот на стадион” каде добро знаеме што им праевте на судиите и гостинските играчи до пред извесен период…
ne znam sto se desava po selava, samo po gradovi gledam

Tetovskiot tunel treba da postoi za nekoi sudii koi se prjlavi ili igraci provokatori, ama vcera ni sudijata imase nekakva vina nitu igracite na Pelister

Da naprevese drug tim toa ste napravija oni vcera, ke ni gi otekovte jajcata kako ne vazat zakoni za nas, prodadena policija i ffm mafija. Bas mi e milo za toa od vcera da ti kazam iskreno, se nadevam ke vidime pocesto
Автоматски споено мислење:

Имате напредок, ко електрична кола произведена у Тетово.
i da se gradi koj ke raboti na fabrikata, ne gledas deka site fatija magla za Germanija vklucuvajki te i tebe:(

Последно уредено:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.627
Поени од реакции
1.184
Screenshot_20230430-211015_Facebook.jpg

Fali da se potvlecat crti,ama domasniot VAR sistem veli ima ofsajd tuka decki.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
i da se gradi koj ke raboti na fabrikata, ne gledas deka site fatija magla za Germanija vklucuvajki te i tebe:(
Абе јасно ми е мене тоа, некој по Германии, Швајцарии, некој со еколог по Африки и Авганистани.
Ама ликот шо го цитирав со глава у ѕид идеше тврдејќи дека проектот со фабриката ќе се оствари.

B

Beck's

Гостин
Абе јасно ми е мене тоа, некој по Германии, Швајцарии, некој со еколог по Африки и Авганистани.
Ама ликот шо го цитирав со глава у ѕид идеше тврдејќи дека проектот со фабриката ќе се оствари.
Ke se ostvari ama kaj nas nisto ne se ostvarilo dosega u rekordno vreme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
8 август 2013
Мислења
1.329
Поени од реакции
2.080
pak so istata gllava vo cid sum.

Член од
23 август 2020
Мислења
266
Поени од реакции
443
Haha teteks od 2-1 ht na 2-4 vo 60min. Lol

Sasa se spasi, teteks ke igra Baraz, kolku samo pari frlija, a vo barazot ke treba uste malku. Deneska Nova komedija od 1 do 2 I 7plus, site zadovolni.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom