B
Beck's
Гостин
kratko e videoto, bese interesno da se vidi posle 1:1
![youtu.be](https://i.ytimg.com/vi/ZHyxlz0DxqI/hqdefault.jpg)
ВТОРА ЛИГА - 30. коло (ТЕТЕКС - ПЕЛИСТЕР 2-1) Гол на Кировски во 108. минута
ВТОРА ЛИГА - 30. коло (ТЕТЕКС - ПЕЛИСТЕР 2-1) Гол на Кировски во 108. минута
kratko e videoto, bese interesno da se vidi posle 1:1
30 години фудбалот у шиптаpските села ви функционира на овој начин.![]()
Имате прилика да ги гледате детално последните 19 мин. по постигнатиот гол на ФК Пелистер од натпреварот во Тетово. Погледнете колку лица се наоѓаат на... | By ФК.Пелистер Битола | Facebook
Имате прилика да ги гледате детално последните 19 мин. по постигнатиот гол на ФК Пелистер од натпреварот во Тетово. Погледнете колку лица се наоѓаат на...fb.watch
10:50 od videoto e najjako. Policaec resava so sudijata, publikata se slusa gotovo dogovoreno e, ide Kirovski kaj sudijata i mu objasnuva i na igracoti posle ova pak 10 min ne moze da pogodat
Имате напредок, ко електрична кола произведена у Тетово.Barem nie posle 30 godini imame mnogu napredok. A vie se vrakate 30 godini nazad.... indijanciiii
ne znam sto se desava po selava, samo po gradovi gledam30 години фудбалот у шиптаpските села ви функционира на овој начин.
Нема сезона кај што шиптаpска екипа нема инцидент од ваков тип.
Што не постираше видеа и сведоштва кога пред месец-дена беа тепани играчите и трењерот на Беласица од локални шерифи, а судиите и делегатот ништо не видел?
Кој прадокс е шиптаp да се потсмева на тоа вчера у Тетово…
Треба и да барам коментари твој или од некој од твоиве племенски другари како после судиски киксови против вас се навраќате дека требало пак да профункционира “тунелот на стадион” каде добро знаеме што им праевте на судиите и гостинските играчи до пред извесен период…
i da se gradi koj ke raboti na fabrikata, ne gledas deka site fatija magla za Germanija vklucuvajki te i tebeИмате напредок, ко електрична кола произведена у Тетово.
ima da i patem na slikata uste ne ja dodal topkata ama mislis mu bese nekomu do sudenje vcera, site sudii edvaj cekaa da pogodat
Абе јасно ми е мене тоа, некој по Германии, Швајцарии, некој со еколог по Африки и Авганистани.i da se gradi koj ke raboti na fabrikata, ne gledas deka site fatija magla za Germanija vklucuvajki te i tebe![]()
Ke se ostvari ama kaj nas nisto ne se ostvarilo dosega u rekordno vremeАбе јасно ми е мене тоа, некој по Германии, Швајцарии, некој со еколог по Африки и Авганистани.
Ама ликот шо го цитирав со глава у ѕид идеше тврдејќи дека проектот со фабриката ќе се оствари.
pak so istata gllava vo cid sum.Абе јасно ми е мене тоа, некој по Германии, Швајцарии, некој со еколог по Африки и Авганистани.
Ама ликот шо го цитирав со глава у ѕид идеше тврдејќи дека проектот со фабриката ќе се оствари.
A vardar? Ili e uplateno kec nasekade niz svetot.Сите три беа местени (Тетекс, Саса и Фортуна), нема потреба од драма
Поздрав до Фортуна, гитла во трета лига![]()
Со 17-20 годишни деца игравме, плус Жоглев и Цветановски, далеку од местена.A vardar? Ili e uplateno kec nasekade niz svetot.