Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Сигурни се информацииве?
Да.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Да.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..
Ако ова е вистина што го кажа значи ќе има и мртви не останува вака

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Од каде ги читаше дај постави линк или кажи све што знаеш?

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Каде се случило тоа?

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ау,ова ако е точно...Леле господе,прости ни што ќе грешиме,ама тоа мора да се убие...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
@ Syn, неможе бркот да исфорсираа таква полициска акција, т.е. може, но доклку „настрадаат“ Албанци ќе отиднат на старата карта на тоа како се угнетени и малтретирани, бруталност, бла бла... Не е до немање м*да да се направи таква акција, туку до несмеење. Одамна го изгубивме интегритетот за тоа...
Па да де, тоа доволно говори за нас, затоа реков, паднаа маските, ја и на тоа алудирав, не смее, што е АПСУРДНО, е ради тоа не смеење ти не си безбеден на еден мочан џогинг на кеј ... во било кој период од денот, или шетање на куче у Парк, или шетање со девојката, сеедно.

Затоа посочив дека сме за жалење, затоа и велам дека ние сме граѓани од втор ред, у гени ни е да трпиме и албанците со ваков начин на функционирање повеќе штета самите на себе си нанесуваат бидејќи сега уживаат огромен луксуз во земјава, а ако продолжат со вакви испади тој комодитет кат-тад ќе им биде нарушен и никад веќе нема да се стават себе си во онаа состојба у која се по рамковниот договор. А знаеш у каква состојба ќе се ? У рамноправна со македонците, зашто ја у моментов не знам некој македонец кој зима дебела пара а седи дома, или некој кој тепа деца и мава со камења, го апсат, и му симиња лисици заменик министерот на МВР.
Нека се преиспитаат и они дали вреди сево ова за нив, делуваат неинтелигентно и дозволуваат пар ситни души кои имаат сасвим трети интереси да профитираат од тоа што се лесно заппаливи и фантазерски настроени за таа голема Албанија која никад нема да ја добијат, можат само у полоша ситуација да се стават, подобро од ова никад нема да може да имаат, поголеми права имаат и од црнците у америка, нека видат како другите малцинства живеат у Грција на пример, Бугарија, Турција, Албанија и ред други земји низ Европа и нека се погледат во огледало..

А овие Алсат, у пакет со Сител, плачат за молотов ..., дојде време кога А1 и те како фали на тв етерот ко телевизија која беше целосно оттргната од стегите на власта, вака прашање е дали и целосната слика ни се прикажува, сеа Латас, Миленко и Јанко ни ја кројат реалноста за земјава.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Убиство ако падне деновиве тоа ќе биде почеток на една многу заебана граѓанска војна..а како што тргнало убиство 90% паѓа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Јас сум повеќе за 1903 и 1945 тоа се херои брату.
Да ама беа и други времинја. А и војните беа прави, а не местени од предавници како таа последната. СЕ Е ЗА ПАРИ ДА ИМ ЈА ЕБАМ МАМАТА КЛЕПТОМАНСКА.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ако е точно дека е силувано девојче и дека има напад со огнено оружје тогаш дефинитвно сутацијава ќе ескалира,само прашање на време е што ќе се случи.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ако е точно дека е силувано девојче и дека има напад со огнено оружје тогаш дефинитвно сутацијава ќе ескалира,само прашање на време е што ќе се случи.
Незнам што да ти кажам..

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Јас сум повеќе за 1903 и 1945 тоа се херои брату.
bravo, idi ti vojuvaj umiraj pa na nekoj posle 10 + godini ke mu zdobole sto te ubija tebe.

21vi vek sme, so sila sakas da se presmetash, razbudise, izvadigi naocarite od 1903 i 45ta, isklucigo toj film i gledaj podaleku.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако вистина му направиле така на девојче,утре одам палка да си земам ситуацијата е надовор од контрола...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom