Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Ништо ново.За време на подготовките во Скопје,речиси секоја вечер беа во скопските дискотеки, и тоа камен пијани.Дај им целосна слобода нека лупат, ама на терен да продолжат да гинат.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Нешто ме зачуди кај припремните утакмици на Финска .... Да, да, не е тоа лага, ова се припремните на ФИНСКА !!
pripremne utakmice:
W vs Njemačka 65-62
W vs Njemačka 79-74
W vs Mađarska 75-73
W vs Portugal 68-56
W vs Mađarska 87-65
W vs Portugal 86-78

Од сите во нашата група само Финска нема пораз на припремните ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ај и јас да пишам,имам право да ќутам зашто бев едне од тие кој ја отпиша нашата репрезентација против Хравтска,па на сите ни ги затворија устите на крај:D.Фантастично изиграа момкците,едноставно се бореа како лавови на терен,Владо Илиевски звер брзо ке заврши и во појак тим еве слушајте ми го зборов,се виде колку е битно присуството на Ѓечевски во тимот,и он е најзаслужен за триумфот,со 3те скока на крајот,Бо исто така звериште,се поравил и Перо,Чековски такоџе мн ме изненадува неговата игра овој пат и во офанзива,коа направи техничка,браќата по дефанзивни кошаркари од нив неам видено,огромно браво и за двајцата,сеа со Грчка не треба мн да се напрегаат,идеме на победа со Финска,па после со Босна,ке се помачиме малку,не е репрезентација за профрлање,али очекувам да ги добиеме.

П.С Како ме нервираат ова усташиве значи,за све кукаат ко пичиња некој ццц !

P

PewDiePie

Гостин
Како може да им дозволат да се испоначукаат не ми е јасно, срамота. Што мислат ги тепале Хрватска и со една победа Европски Шампиони станаа, епа затоа никогаш нема да имаме успех во ништо, катастрофа.
Ај бре што серете одма,да му ебам матер да ти се одмили и победа и се. Ние Германија сме па ќе глумиме строгоќу.
И да се напиле и да не се напиле мислите подобро или полошо ќе ја изиграат следнава со Грција ? Ја да сум во тим разочаран би бил да не се прослави ваква победа,вака се дига морал на тим а не да не знаат што да прават ако победат уште некоја утакмица. Ко тие на интензивна нега да завршиле ја прајте работава.

Дур е умерено зошто да не се прослави.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Нешто ме зачуди кај припремните утакмици на Финска .... Да, да, не е тоа лага, ова се припремните на ФИНСКА !!
pripremne utakmice:
W vs Njemačka 65-62
W vs Njemačka 79-74
W vs Mađarska 75-73
W vs Portugal 68-56
W vs Mađarska 87-65
W vs Portugal 86-78

Од сите во нашата група само Финска нема пораз на припремните ...
Dobri se fincite ke iznenadat samo protiv koj? da se nadevame deka nema da pukaat so nas :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Браво за дечките, беа одлични, ма да со вакви утакмици, шансите за инфаркт се зголемуваат за добри 60 посто. :icon_lol: Али кој губи има право да се лути...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Од кај па сега дека се начукале? Сигурно станува збор за чашка, макс две што и не верувам дека ќе влијае негативно.

Впрочем Бразил го освои светското во 1994 со секс и алкохол
Еден член пиша дека се утепале од пиење затоа и така пишав :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 12:39 PM ---
Ај бре што серете одма,да му ебам матер да ти се одмили и победа и се. Ние Германија сме па ќе глумиме строгоќу.
И да се напиле и да не се напиле мислите подобро или полошо ќе ја изиграат следнава со Грција ? Ја да сум во тим разочаран би бил да не се прослави ваква победа,вака се дига морал на тим а не да не знаат што да прават ако победат уште некоја утакмица. Ко тие на интензивна нега да завршиле ја прајте работава.

Дур е умерено зошто да не се прослави.
Ако се напиле 2 - 3 чашки све е океј али да се пијанчат како што пишале до 5 сабајле мислам стварно не е во ред. Ок е прослави али нека помислат дека имаат уште утакмици за играње и дека не го освоиле Европското со една победа.

В

Вори

Гостин
Многу ми е мило што победивме,срцево на крај ќе ми пукнеше.Сеа за против Грција ќе пишам дека ќе изгубиме за да се случи обратното,дека така малери праам :D
Ај сега со ладна глава.Пак не игравме како што треба,игравме добро но не доволно на пример за да тепаме било кој.И да,Антиќ не беше пак сјаен,не го величам сега.Само кажувам реално.
Бо е крал исто и Гечевски.Тодор и еден кош да не даде,неговото присуство на терен ги плаши противниците,а и ги мотивира нашите играчи.Независно дали помладите или постарите.
И не викајте зошто не ја победивме Црнагора,зашто ако ги тепавме нив,немаше да ги тепаме хрвативе.Таква земја сме,јебига :D

А што е муабетов дека нашиве се начукале до зори после победава?Не чини тоа ич,ако е тоа вистина баш затоа не можеме да направиме повеќе успеси.Ако е така играчине од Далас ете тазе шампион на НБА е,требало да се праат кичма после секоја победа.

п.с Има некој видео од завршницата на мечов?

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Многу ми е мило што победивме,срцево на крај ќе ми пукнеше.Сеа за против Грција ќе пишам дека ќе изгубиме за да се случи обратното,дека така малери праам :D
Ај сега со ладна глава.Пак не игравме како што треба,игравме добро но не доволно на пример за да тепаме било кој.И да,Антиќ не беше пак сјаен,не го величам сега.Само кажувам реално.
Бо е крал исто и Гечевски.Тодор и еден кош да не даде,неговото присуство на терен ги плаши противниците,а и ги мотивира нашите играчи.Независно дали помладите или постарите.
И не викајте зошто не ја победивме Црнагора,зашто ако ги тепавме нив,немаше да ги тепаме хрвативе.Таква земја сме,јебига :D

А што е муабетов дека нашиве се начукале до зори после победава?Не чини тоа ич,ако е тоа вистина баш затоа не можеме да направиме повеќе успеси.Ако е така играчине од Далас ете тазе шампион на НБА е,требало да се праат кичма после секоја победа.
Далас не е на Балканот, а и таков народ сме си Македонците, сакаме да си пивнеме;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom