Катанец ги однесе словенците на Светско и на Европско првенство. Ете, дојде тука као и нас да не однесе на некое првенство, ама не бива со такви играчи.Па видете кој успеси ги има Јонуз со младата репрезентација КОЈ !?!? КОЈ !?!?
Па да го донесеме Хидинк а???? Тоа му е мајката значи....А како може Гус Хидинк со 329432493489 репрезентации да иде на светско????И немој да кажеш дека не е за споредба Јонуз и Хидинк,ако не е за споредба нека не е тренер преку КУРОФ ако играл фудбал не мора да значи дека мора и тренер да биде и син му со врски да игра...
MAZNOV+RISTIC = BESENJE na Plostat
pandev-mocko![]()
Ебати шутраците, кога не можат на вака слаба репрезентација да и дадат гол тогаш не ни е местото на европско првенство.:kesa::kesa::kesa:![]()
Не ми текна,џабе ќе се нервирам
Само едно можам да кажам СРАМОТА!
:smir:..... И ВО РАДОСТ И ВО СОЛЗИ НИЕ КЕ ТЕ БОДРИМЕЕЕЕЕ..... Ја пеете ли таа???? Или така само навивате???:smir:Верувај дека не е доволен зборот да се опише ова денес...себичнак Горан Пандев,МазновА Ристич:nesvest:ох мој боже па и дедо да е нема да промаши.
Не бе брате ти си во заблуда или нејќеш да видиш некој работи.Катанец ги однесе словенците на Светско и на Европско првенство. Ете, дојде тука као и нас да не однесе на некое првенство, ама не бива со такви играчи.
Некој претходно го спомена Гус Хидинк. За негова информација, Гус ги водеше Холандија, а сега и Русија. И двете репрезентации би биле добри и без него. На пример, сега Холандија е на прво место во табела, а не е водена од Гус Хидинк.
Јас пак ќе кажам. И Алекс Фергусон да го донесат за селектор, од овие играчи нема да биде некое првенство (со исклучок на некои).
Дај ставете некои млади да играат, што имаат амбиции. И да изгубат 10-0, за мене ќе биде важно дека играле од срце, а не како овие: не знаат еден напад да изработат како што треба. Ќе натиснат 30-тина минути, после како мрцини, не знаат што да им праат на топката. Па има подобри играчи во македонска лига од некои што играат во репрезентацијата. И мислам дека Седловски е веќе стар за репрезентација.
Јас не викам дека ќењаш, исто така немам јас размислување дека ФФМ не е крив за овие работи. ФФМ е и тоа како крив! Бидејќи тој ги бира селекторите. Не сакав да го споменувам ФФМ затоа што тотално ќе забегав од темата. Но, од друга страна, пак ќе кажам, од повеќето фудбалери што играат во репрезентацијава или не се залагаат, или се големи дрва!Неможеш ти цела кривица да ја преврлаш на играчите ја знам дека они беа дрва ама што да праиш. Треба на сите што се во репрезентација да им се даде до`знаење дека ако не се залагаат доволно на тренинзи и утакмици нема да бидат во репрезентација. Треба да има строгост и дисциплина. И не викам јас дека и само Јонуз е крив, криви се ФФМ,Јонуз и донекаде играчите.
Знам дека сеа си викате "Види го копиљов 14 години појма нема, седи само на нет и кења". Ама јас тренирав 4 години фудбал и знам како стојат работите, дури и син му на Јонуз (кој според мене е дрво) тренира со младинците и да не ве чуди за две до три години ако заигра за сениорска за сениорска репрезентација доколку остане овој тренер и ова раководство на ФФМ.
:pos2: Не е лошо.Се извинувам за ефтината монтажа ама неможев да одолеам...
Прегледај го приврзокот 11655
Ај може некој пат подобра ќе направам... ама сите знаеме на што мислам.