Мака ми е!

N

NeMiRnA

Гостин
Мака ми е што секое утро осеќам како влегуваш кај мене во соба и ме бакнуваш на образот пред да одиш...Знаеш ли ти колку пати се стегам тогаш да не ми потечат солзи и не покажувам дека чувствувам дека си тука...и се плашам дека нема да те видам и да те гушнам како денот што поминал....
Мака ми е да живеам додека се плашам...
Мака ми е да ги живеам деновите како вчера...
Тато...не си оди,биди тука,немој да те изгубам за секогаш...
Неможам да ти опишам колку болеше времето без тебе,цела година...неможам да ти опишам колку болеше помислата дека никогаш нема повеќе да те видам,дека нема ни да се простам.
Мака ми е да не спијам и да те чекам,да ја читам тагата во едни сини очи во кои има бесконечна болка.
Мака ни е да сме без тебе...остани...
Ја знам твојата љубов кон своето и она незауздано и проклето изострено чувство за правда,никој не ја спасил,нема ни ти,не си херојот тука пред сите...мене ми треба татко,мој херој,а не на сите.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Мака ми е што треба да се правдам на сите за се што правам и што немам контрола врз себе и што западнав у триста срања...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мака ми е што ме тресе треска и не ми е арно, а морам да сум на работа.

little girl

~Little Girl with Big Heart~
Член од
30 август 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
Поради недоброто друштво не можам да идам во Данска.Мислам каде јас без Lost Angel....не никако...Така:smir: ние се знае во пакет идеме... :vozbud:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Maka mi e sto ima premnogu nedokvakani priuceni keleshi, popoznati kako ministri, zam.ministri i drzavnici.

macedoniae = margaritas ante porcas!

M

**MEMORY**

Гостин
Ццццц, и ти си ми некоја другарка... Абе ај си знам јас за нареден пат, само не ти посакувам да се најдеш во ситуација како мојава сега...

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Мака ми е од константното нерасположение кое ме тера да се претворам во збунет пубертетлија и да преиспитувам проверени тези.
Мака ми е шо звучам ко политичар на тема кај шо треба да се изразам
,,чоечки,,.:icon_conf

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Мака ми што Дедо Господ заборавил на мене. Зарем јас немам право на среќа ?

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Мака ми е од тебе и таквите ко тебе....

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
мка ми е што имам три кеца на полугодие

Член од
6 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Што си го губев времето со тебе.Шетај,и не ми се јавувај веќе,бришан си од мојот живот!

Kajgana Shop

На врв Bottom