Мака ми е!

S

Shellshock nam67

Гостин
живото е борба и треба да се бориме на никого од нас не му е лесно најголемиот дар го имаме а тоа е животот

H

HITCH

Гостин
Мака ми е што си го потрошив времето на White House Correspondents` Dinner, кое срање... :tapp:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мака ми е секогаш да пробувам да бидам алката што ќе ги држи работите заедно. Изморен сум веќе, и како и секоја алка од секој синџир, после долго тегнење лево - десно, време е да пукнам и да ги поделам работите на два дела.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
As is known
Да имаш дете не те прави родител како што имањето пијано не те прави пијанист.
таму ме боли забот.

С

сашенко

Гостин
Очајна музика околу мене по цел ден.Ме отруја, ми го скратија животот за месец дена минимум.Следниот пат полиција ке викнам мајке ми.Немам право да се бунам ама ке викнам колку проблем да направам.Осет да се немало човече од сабајле од 9 саат до 10 навечер.Па и телевизииве кога го тупат го прават тоа со мерка.Се знае од колку саат почнуваат сериите и политичките емисии, другото ти е слободен термин.Башка можеш да смениш канал и да пуштиш нешто што свет гледа, и све тоа во рамките на една просторија само се гледа и слуша.А ова цело маало бевме изложени на отровот турбо фолк и др. српски срања.Шемса, Јужни ветар- па дури и настапи у живо снимил све да му ебам и се дерат на концерти лелее а на тераса убаво си планирав да си искочам да си читнам нешто пошто и така не отидов никаде на излет...ми го уништија денот тотално.Мака ми е зашто не направив ништо, ке се изглупирав и ке идев ке се испокарав ама не иде комшии сме си викам и останав.И сега ми е многу мака.Се собрале фамилијатно пу да ти ебам циганската фамилија (без навреда за ромите они се покултурни од некои наши) кај живеаааааам човече.Мака ми е и ке пукнам жими све...

Член од
24 април 2011
Мислења
12
Поени од реакции
0
Темава е отворена не само јас да си се искажам туку, за сите што имаат камен на срце и грутка во грло, без разлика дали некој ќе ви ги чита маките или не, важно ги изнесувате од себе.

Г.Г.
За се ми е мака а и досадно и ми се спие!!!

Член од
31 август 2010
Мислења
84
Поени од реакции
4
Мака ми е од дечко ми.... го сакам а и го мразам :mad:

K

kalimer0

Гостин
Мака ми е што денес половина училиште беше празно заради големиот митинг во Охрид, што врсници мои на фејсбук имаат слики од нивните партиски миленици и амблеми, кога ќе кликнам на почетна во очи ме маваат политички групи и политички знамиња. Каде отиде светов :raz:

B

BooBojan

Гостин
Мака ми е коа идам у кафич,и видам жива свирка,а друштвото веке седи таму,кога ги чекам да допијат и да одиме на некоја електро журка каде ќе се исфураме.И мака ми е кога после некоја страшна трака у диско,DJот преминува на Бас-Тони Зен,и кога знам дека за 5-10мин треба да си одам заради лошата музика.

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Очајна музика околу мене по цел ден.Ме отруја, ми го скратија животот за месец дена минимум.Следниот пат полиција ке викнам мајке ми.Немам право да се бунам ама ке викнам колку проблем да направам.Осет да се немало човече од сабајле од 9 саат до 10 навечер.Па и телевизииве кога го тупат го прават тоа со мерка.Се знае од колку саат почнуваат сериите и политичките емисии, другото ти е слободен термин.Башка можеш да смениш канал и да пуштиш нешто што свет гледа, и све тоа во рамките на една просторија само се гледа и слуша.А ова цело маало бевме изложени на отровот турбо фолк и др. српски срања.Шемса, Јужни ветар- па дури и настапи у живо снимил све да му ебам и се дерат на концерти лелее а на тераса убаво си планирав да си искочам да си читнам нешто пошто и така не отидов никаде на излет...ми го уништија денот тотално.Мака ми е зашто не направив ништо, ке се изглупирав и ке идев ке се испокарав ама не иде комшии сме си викам и останав.И сега ми е многу мака.Се собрале фамилијатно пу да ти ебам циганската фамилија (без навреда за ромите они се покултурни од некои наши) кај живеаааааам човече.Мака ми е и ке пукнам жими све...
Имаш среќа што си го претрпел ова само еден цел ден, јас живеам во дебар маало одма до селска кафана од една страна и уште поголемо сељачиште од гостилница со фабрички оџак од другата страна на станот. Немам мир ни празник, ни делник, буквално цело време се нервирам т.е мака ми е
ама се е џабе, викам цајкани цело време, пак си тераат по старо, плус сеа иде топло време, а ја ко затвореник по дома прозор неможам да отворам, ич не ми се иде дома после работа. Чисто да знаеш дека има многу полошо....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Maка ми е зошто живеам во кука со чудо од личности кои ми се качија на глава.Олабавете !

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кога немаме избор, кукаме Зошто сме го немале...
Кога имаме, често неможеме да се одлучиме бидејќи има милион причини За и Против секое од понудените „решенија“.
Ај најди им НЗС :(

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Мака ми е да пеглам, а мајка ми само што ми донесе облека за пеглање.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ваљда што луѓето се држат до распореди. Животот би се олеснил кога би функционирале според тоа што сакаме у моментот, заеби правење долгорочни планови или планирање уште од понеделник што ќе се прави во петок. Можда укажува на нестрпливост - желба да се напраи све одеднаш, ама и укажува на живот во не-чекање.

Kajgana Shop

На врв Bottom