Мажи, не признавајте дека...

Член од
30 септември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
inace nikad ne kazuvajte deka vi se svidza drugarka i ...

PA AKO TI SE SVIGA DRUGARKAI NEMA POTREVA DA BIDES SO NEA

ne priznavajte deka ste ja prevarile duri i da ve fati na delo

AKO BIDES FATEN NA DELO SO DRUGA DEVOJKA SIGURNO KE BIDES OTKACEN VO ISTIOT MOMENT.:back:
 
S

Stef Bachatero

Гостин
Брат кој не плачел за љубов.Зашто со љубовта се доградуваш себеси,ако таа не те сака батали ја што повеќе водичка и даваш она повеќе те користи.
 
Член од
10 април 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
Bravo , pravilno razmilsuvas.
Iako ponekogas ispaga deka lazes( ili zatajuvanje na vistinata), ama takvite lagi se nekogas opravdani i neophodni na pocetokot na edna vrska.
A i pokraj toa, zenskite kako taka ke doznaat za vasiot bivsi ljuboven zivot preku eden, drug, tret, i se se znae. Zatoa nema potreba od spomnuvanej i velicenje na bivsite,,,ah toa nikako.
imav eden takov decko, koj nonstop ja spomnuvase i seuste patese po nea, pa posle se cudese "sto napravil":tapp:
toa ne e prijatno zenska da go slusa voopsto.
Zenite definitivno sakaat da slusaat, komplimenti, kako se najubavi, najdobri, no da ne se preteruva posto toa bi imalo sprotiven efekt, i nie nafta ne pieme.
Aaaa striptioz, toa nikako, ni pod razno,,,,sekoja bi raskinala za toa.

E sea dali si cital porno spisanija il playboy,. malo vazi, posto,. se znae tao e maskata priroda i del od maskiot svet, i mene toa ne bi mi smetalo.
Zanci zenite sakaat jaki, stabilni i sigurni vo sebe maski, a ne nekoi postojano da se zalat kako nemaat pari, ili ne im stiga i obratnoto, premnogu falenje,,ah i toa ne cini.

Vo sekoj slucaj "moderation is the key to success":smir:
 
S

Stef Bachatero

Гостин
Комплименти нене,ќе и најдеш нешто во облеката,на пример бојата на каишот не ти стои со комбинацијата што ја носиш.Овде нешто не трза поправи се следниот пат кога ќе се видиме.А комплименти да кога ќе ја запознаеш убаво личноста.Премногу од се што даваш не вреди,да си премногу заебант ќе те сфати несериозно ќе си отиде.Да ја сакаш премногу,нема више да си и интересен ќе си најде друг.Премногу од се не вреди.
 
Член од
20 септември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
A be Stevo so ova mislenjava me ostavas bez tekst..I'm speechless ,NO REALLY !:aplauz:
Sala na strana mislam deka postojat raboti koi sto treba da vi bidat zacrtani vo glavata kako raboti sto se ZABRANETI za kazuvanje !A se drugo e individualno ...zoso ima sekakov tip na devojki. Nekoi, na moe ogromno razocaruvanje ,ke vi se voshituvaat na muabetite kolku toa vie imate kes vo momentot i kolku utre ve ceka dolg i naporen den zosto imate POSLOVNO patuvanje do Kopenhagen i sl...Zatoa dozvoleni se i vakvi muabeti ,normalno prvo treba da ja procenite tipkata a posle se ostanuva na toa kolku ke bidete uspesni .Na krajot na kraistata i ne se ustrucavajte tolku mnogu ,zosto ne veruvam deka nekoja saka premnogu vnimatelen tip koj sto nema da i protivreci za nisto ,taka veke ne e interesno :icon_mrgr
 
S

Stef Bachatero

Гостин
А да не кажувај на девојка дека и недостигаш зашто нема више да се мачи да се јавува да доаѓа ти се треба да вршиш за нејзе.Играта е завршена и она ќе си прави со тебе што сака.Ако ти рече зашто не викаш еј ми недостигаш,речи и нешто можеби зашто премногу зборам со мајка ми или со мајка и,или можеби више зашто премногу ми се јавуваш.А да сите што се венчани биле потрчковци ако сте за врска играј по нејзини стапки но не заборавај и ти некогаш да ја свртиш играта во твоја корист,зашто играта е непроменета само се додадени нови работи.Од 10 девојки 3 мора да се заинтересирани,другите или се зафатени или се лезбејки а може и на крај имаат лош ден и седат очајно гледаат светот како им се руши пред очи.
 
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Не ми се допаѓаат вакви работи зошо несакам у врска да мислам на тоа што треба а што нетреба да и кажам на девојката. Сакам да знае каков сум,да знае дека ја сакам,да знае дека толку многу ми значи што животот би ми бил срање без неа,ама у исто време да знае дека сум доволно силен и цврст карактер за да поставам некои граници,макар тоа да значи дека ке ме остави. Затоа,поштувам да се работите на чисто... И ги оставаш "Playboy" списанијата на маса,не ги криеш,едноставно таа толку те обожава што наместо да ти сере како не треба да го читаш тоа и како не им е срам на тие така да се сликаат,таа ке сака да ти се облече како некоја од типките у списанието,или пак ке ти врти муабет како би било она да е таму,ама само ти да можеш да ја глеаш....
 
M

MIL

Гостин
Не сум фалбаџија,јас кога сум во врска и ги кревам акциите на девојка ми и сум окупиран само со нејзините атрибути и и давам комплименти на неа за бифши не зборам никад...девојка паѓа на тоа плус и мене ми е убаво :back:
 

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не сум фалбаџија,јас кога сум во врска и ги кревам акциите на девојка ми и сум окупиран само со нејзините атрибути и и давам комплименти на неа за бифши не зборам никад...девојка паѓа на тоа плус и мене ми е убаво :back:
 
Д

ДаркхарТ

Гостин
- Во никој случај не спомнувајте дека сте ја изневерувале бившата девојка. Јасно дека ќе си помисли дека истата судбина ја чека и неа, а потоа кажете и бај бај на вашата врска.
овоа боли...и точно е дека би помислила дека истата судбина ме чека...затоа се трудам на секој начин и правам се за да не се случи непосакуваното...
 

nonchalant

i4 ne mi 4ue
Член од
27 ноември 2009
Мислења
64
Поени од реакции
2
pa da, ubava tema...

jas seto toa gorenavedento , bi go sublimiral vo edna recenica samo.

Toa so ne znae, nemoze da ja povredi.
 
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Rashodi i prihodi se stvrno glupa tema na muabet vo pocetok na edna vrska,ili da mi kazuva za bivsi,kako se palel ili slicno,se sto bilo pred mene ne me zania,a i d ami kaze deka bil neveren sekako ke si pomislam deka istoto i mene me ceka:pipi:
 
Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Не кажувај ја вистината никад,лажи ја ако ти се допаѓа кажи дека ја цениш како личност.Измуслувај работи биди зафатен.


абе јас незнам сошто мислите дека чипинава се глупи ???можеби се лажат едно време ама после се дознаваат..пример маж ко че си ја фајќа косата или кога ке трепка со очите смилсува лага....се познава али зависи од чупето:pos2::pos2::pos2::pos2:
 

the king 24

J. V.
Член од
14 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Nikogas ne pèokazuvajde deka doverbata e stoprocentna... ima nekoi toa gi opusta i....

ne pokazuvajte'
 

Kajgana Shop

На врв Bottom