опаа батко почнаја одма да се јавуваат кумови.И така се роди нова љубов која беше крунисана со 3 здрави и живи деца...
ааааа,готово веке се стори таа..нема назад..МАЖ си ми... крунисани сме...хахаопаа батко почнаја одма да се јавуваат кумови.
полека не е дотаму стигната работава треба еднаш преговори па после да видиме или ќе биде или не
Библија, со големо БИ според библијата совршено легално е тепање на жена. Според демократијата не е. Збунета си нешто мало... Или симпли си ЖЕНА!
уф ова боли :pos2::pos2::pos2:ааааа,готово веке се стори таа..нема назад..МАЖ си ми... крунисани сме...хаха
уф ова боли :pos2::pos2::pos2:
хехехе
АНАСТАЗИЈА највероватно кога ева го обрала забранетото јаболко од тогаш му е на мажот дозволено да се удира жената,меги срце се согласуваш?,
пази се :pos2::pos2::pos2:
извини овие правила не сум ги чатал до сега,а да ги преведеше не ќе беше лошо може ќе наидеме на некоја грешка:smir:BuSarCe, sure
Ephesians 5:25
In this same way, husbands ought to love their wives as their own bodies. He who loves his wife loves himself. After all, no one ever hated his own body, but he feeds and cares for it, just as Christ does the church — for we are members of his body.
1 Peter 3:7
Husbands, in the same way be considerate as you live with your wives, and treat them with respect as the weaker partner and as heirs with you of the gracious gift of life, so that nothing will hinder your prayers.
ништо срце бирај 50/50 или публика на крај побарај помош од пријател:smir:мажу во тешка дилема ме ставаш...во дилема сум дали со срце или ум со што да одлучам...
кутрата барем до 1000 долари да стигнеше
Се надеваме 3 машки здрави деца....И така се роди нова љубов која беше крунисана со 3 здрави и живи деца...
да да три машки и не заборавајте паметни на тато:cug:Се надеваме 3 машки здрави деца....
А, Анче, твојот текст.... само го потврдува Дик Мастерсон...
Скратено ќе ги сумирам во една реченица: „Сакајте ги своите жени како што би го сакале кучето, бидејќи мажите се супериотниот пол!“
ами како инаку,мора да бидат машки...утре кој ке ја бране Македонијада да три машки и не заборавајте паметни на тато:cug: