Овие што ги опиша пре би ги пикнала во категорија педериЗошто голем дел од девојките си фаќаат педерастични дечковци, така нежни, нашминкани, свежоизбричани и налефтани со креми и парфеми?
А тие се знае дека не може да ги ќари никоја девојка.
Овие што ги опиша пре би ги пикнала во категорија педериЗошто голем дел од девојките си фаќаат педерастични дечковци, така нежни, нашминкани, свежоизбричани и налефтани со креми и парфеми?
Јас не би рекла дека тоа е точно.:nesum:Зошто повеќе се доверувате на машките oтколку на девојките? По вторпат е прашањево
Не ми е тешко да се спријателам со машко,ама ич.Дали ви е тешко да се спријателите со машко, и зошто?
Хм..зависи од девојката.Можеби има повеќе машки пријатели,него женски.Зошто повеќе се доверувате на машките oтколку на девојките? По вторпат е прашањево
Затоа што сакаат средени машки кои се грижат за својот изглед,веројатно.Зошто голем дел од девојките си фаќаат педерастични дечковци, така нежни, нашминкани, свежоизбричани и налефтани со креми и парфеми?
Па бидејќи сум започнала врска со него,значи сакам да си остане таков каков што е и без да се менува.Компромиси треба да постојат,но не би сакала он да се менува заради мене,во никој случај.дали кога сте во врска се споредувате со дечкото, на пример јас сум поубава или сл. или едноставно го прифаќате таков каков што е, без да помислите дека сте повеќе од него, и некогаш да го злоупотребите тоа...
Ама зашто воопшто да има споредување.За да таа си го нахрани своето его?!Не разбирам.не зборуваме за комплименти сеа, зборуваме за реалност, ако навистина таа е поубава од него, на пример...
Ама зашто воопшто да има споредување.За да таа си го нахрани своето его?!Не разбирам.
Да бидам во врска за да се споредувам со некој?
Не,фала.
Taka e... imav edna drugarka idese so decko i mislam... ziti deckoto.. idese so tipot kolku da proveri dali ima stvarno mnogu pari i go naterala vo eden kafic da izvadi kolku pari imal vo dzebot... mislela deka im povekje od nego i izvadila 4 000 den... ono coekot toj den trebalo da plakja rata za motor so si kupil i izvadil 10 000 den... se stapisala!!! i se zaljubi vo nego normalno.... Biatch!!!
ja nikad ne gleam u toa...!!!!!!!! Dzabe mu i 100 000 ako koa kje me zalapa ko lamja da me plukja..... hhh gnasno!