Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Кај кој како, не генерализирамДа де, ова балони на топол воздух се па ќе летнеш...![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Кај кој како, не генерализирамДа де, ова балони на топол воздух се па ќе летнеш...![]()
лесно ви е на вас девојките да трчате со цицки, ај да ве видам трчајте со мандало шо ќе ви се мота околу нозе, шо ќе се удара у колена и ќе ве скокотка за глуждТи да трчаш со цицки.
Јоце, ти ли си?лесно ви е на вас девојките да трчате со цицки, ај да ве видам трчајте со мандало шо ќе ви се мота околу нозе, шо ќе се удара у колена и ќе ве скокотка за глужд
Гледам никоја не ти одговорила на прашањево, не се осмелуваат оти одма паѓаат критикиЗошто повеке сакате бараби и уличари отколку фини и воспитани момци?
Љубовта е досадна, страста е возбудлива, интересно...Гледам никоја не ти одговорила на прашањево, не се осмелуваат оти одма паѓаат критики
Еве јас ке ти кажам, од искуство... нема некое пишано правило ама мене пример повеќе ме привлекуваат тие таквите поради тоа што на некој начин тие се „забранетото овошје“,
кога се мисли на тоа мислам така затоа што впуштајки се во врска со некој таков секогаш женските испаѓаат повредени.. а ова им доаѓа како искушение, да пробаат мислејки дека ке ги променат...
тоа ги пали жените, нескротливоста, адреналинот, страста која тие ја поседуваат.
а фините и воспитани момци најчесто ги етикетираат за папучари што и не мора да значи, жените сакаат мачо типци... тоа е вродено... али пролазно, редко која би била во сериозна врска со некој bad guy..
сето тоа е авантура, кон нив не осеќаме љубов.. само страст.
Јас па мислев дека забрането овошје се зафатени или оженети.Гледам никоја не ти одговорила на прашањево, не се осмелуваат оти одма паѓаат критики
Еве јас ке ти кажам, од искуство... нема некое пишано правило ама мене пример повеќе ме привлекуваат тие таквите поради тоа што на некој начин тие се „забранетото овошје“,
кога се мисли на тоа мислам така затоа што впуштајки се во врска со некој таков секогаш женските испаѓаат повредени.. а ова им доаѓа како искушение, да пробаат мислејки дека ке ги променат...
тоа ги пали жените, нескротливоста, адреналинот, страста која тие ја поседуваат.
а фините и воспитани момци најчесто ги етикетираат за папучари што и не мора да значи, жените сакаат мачо типци... тоа е вродено... али пролазно, редко која би била во сериозна врска со некој bad guy..
сето тоа е авантура, кон нив не осеќаме љубов.. само страст.
Предизвик, оти она ќе биде таа шо ќе го скроте и ставе у браздата...Јас па мислев дека забрането овошје се зафатени или оженети.
Не разбирам каква страст има во сељачко,уличарско и некултурно однесување.
Има статии побарај на гугл зошто девојките сакаат лоши момци се ти е фино објаснето абе во сржта погодено.Јас па мислев дека забрането овошје се зафатени или оженети.
Не разбирам каква страст има во сељачко,уличарско и некултурно однесување.
Требе да си контролирате страстите и опсесиите...Има статии побарај на гугл зошто девојките сакаат лоши момци се ти е фино објаснето абе во сржта погодено.
Кажав претходно нема некое пишано правило ама не знам оти на сите фините момци им делуваат како папучари, а овие им се по мачо.. Марио Касас стајлчисти глупости... затоа викам пролазно е тоа, нема љубов.. само страст и опсесија.. тоа е тоа.
И тогаш му рече зајакот на магарето -Имаш големи ушиТребе да си контролирате страстите и опсесиите...![]()
Не го речех у негативна конотација. Не мора одма у контранапад да одеш.И тогаш му рече зајакот на магарето -Имаш големи уши
![]()
Не е до тебе до мене е...зашто коа прекинувате со некој ова е најчесто употребуваната реченица? ова е директна навреда на интелегенцијата на другата личност ....
очекуваш Јанкуловска да ти одговори ?Не знам кај да го поставам прашањето, па ајде тука.
Што е работата со членот Коњаникот Сабја? Нешто во притвор е човекот за некоја работа?![]()