Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
O

Orion.

Гостин
Веројатно не прават, се плашат да не се набилдаат па после никој нема да ги сака, ќе изгледаат вака :vozbud:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
ретки се тие што несакат мускули, не сте по мој фкус шала на страна ај па да прашам нешто како да не биде без ништо:D
1.Зошто кога ви се допаѓа некого глумите страмежливост(или стварно сте срамежливи) со други зборови какви сте кога сте срамежливи?
Преку глава ми е веќе или запознавам девојки кој глумат срамежливост или навистина се срамежливи ! -_-

Навистина не знам за другите девојки, но јас не сум срамежлива. Навистина имам трема кога треба да зборувам пред повеќе луѓе, но не сум срамежлива со мажи.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Феминистка?
Дозволи да ти споделам една тајна од машкиот свет.И ние имаме чувства, и за нас е НАЈБИТЕН карактерот на жената па после убавината, а тоа болдираното е најинфантилната феминистичка реченица евер:pos:
Знам дека имате чувства, најчесто поискрени од женските. За тоа подетално во темата ,,Зошто е подобро да бидеш женско,, и имаше уште една ,,Дали мажите знаат навистина да сакаат,,.
И од искуство (не само мое) знам дека можам да убедам многу мажи да купат нешто што реално не им е потребно :)
--- надополнето: 14 декември 2011 во 00:09 ---
По колку склекови правите?
По ниту еден :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
ПС: Eдвај чекам да дојде први април :vozbud:

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
НЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маска;) А желбата незнам кај ќе си ја оствариш:D:icon_lol: Овде не верувам у мк;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
НЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маска;) А желбата незнам кај ќе си ја оствариш:D:icon_lol: Овде не верувам у мк;)
Ќе идам во Хрватска таму девојките се послободни :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Да. Кога не би имала дечко.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Ќе идам во Хрватска таму девојките се послободни :D
И таман имаат во Далмација маскембали често, почињаат од фебруари и ТАМАН! Јави ни како беше:pos::D СО среќа! :icon_mrgr:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Пријави се тука се надевам ќе најдеш некоја !

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Гледаш дека има такви кои би прифатиле, види ја Purple Puma :P

Kajgana Shop

На врв Bottom