- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 306
Еве цела тема за тоаAj да ги прашам Жениве Шо ви е битно кај еден маж???

Еве цела тема за тоаAj да ги прашам Жениве Шо ви е битно кај еден маж???
Ау ова многу имат кој ке читат треба да го читам 3 дена ај мојт вредит да се прочитат да видам шо ум имале жениве Или поточно која имат ум ,
Јас можам 10-15 во серијаПо колку склекови правите?
ретки се тие што несакат мускули, не сте по мој фкус шала на страна ај па да прашам нешто како да не биде без ништо
1.Зошто кога ви се допаѓа некого глумите страмежливост(или стварно сте срамежливи) со други зборови какви сте кога сте срамежливи?
Преку глава ми е веќе или запознавам девојки кој глумат срамежливост или навистина се срамежливи ! -_-
Знам дека имате чувства, најчесто поискрени од женските. За тоа подетално во темата ,,Зошто е подобро да бидеш женско,, и имаше уште една ,,Дали мажите знаат навистина да сакаат,,.Феминистка?
Дозволи да ти споделам една тајна од машкиот свет.И ние имаме чувства, и за нас е НАЈБИТЕН карактерот на жената па после убавината, а тоа болдираното е најинфантилната феминистичка реченица евер![]()
По ниту еденПо колку склекови правите?
НЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маскаДевојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
ПС: Eдвај чекам да дојде први април![]()
Ќе идам во Хрватска таму девојките се послободниНЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маскаА желбата незнам кај ќе си ја оствариш
Овде не верувам у мк
![]()
Да. Кога не би имала дечко.Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
И таман имаат во Далмација маскембали често, почињаат од фебруари и ТАМАН! Јави ни како бешеЌе идам во Хрватска таму девојките се послободни![]()
Пријави се тука се надевам ќе најдеш некоја !Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
Гледаш дека има такви кои би прифатиле, види ја Purple PumaНЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маскаА желбата незнам кај ќе си ја оствариш
Овде не верувам у мк
![]()