Мажите прашуваат, жените одговараат

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Не ме ставај мене во таа група деца сега научивте што е тампон гледаш дека јас им кажав хахахах ;)
Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скината ;)

Not really.(n)

D

Deleted member 19276

Гостин
Излеа си користел па знајш појќе од нас, децата.:pos:
Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:50 PM ---
Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скината ;)

Not really.(n)
Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:50 PM ---

Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?
за да користи тампон исто мора да е скината, ова е погрешно:)

D

Deleted member 19276

Гостин

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
зашто погрешно објасни ми.
Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?

D

Deleted member 19276

Гостин
Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?
Разбирам ама некако сите викаат дека треба да биде скината.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Не верувам дека те разбираат, децата си се деца :pos:

F

FuckYouAll

Гостин
стопко една гадна мрсна свињиште над свињите, само да упропасти нешто и не паѓам на твое ниво повеќе не враќам на твоите шугави постови поздрав
Дебил не претерви зш и ти и јас бан ќе јајме.
Иначе свиња над свињите е крмак. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom