F
FuckYouAll
Гостин
Излеа си користел па знајш појќе од нас, децата.Не ме ставај мене во таа група деца сега научивте што е тампон гледаш дека јас им кажав хахахах
Излеа си користел па знајш појќе од нас, децата.Не ме ставај мене во таа група деца сега научивте што е тампон гледаш дека јас им кажав хахахах
Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скинатаНе ме ставај мене во таа група деца сега научивте што е тампон гледаш дека јас им кажав хахахах
Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледаИзлеа си користел па знајш појќе од нас, децата.
Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?Па мора да има менструација за да користи, а за да користи тампон исто мора да е скината
Not really.
за да користи тампон исто мора да е скината, ова е погрешноНе сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:50 PM ---
Јас мислам дека не кажав ништо погрешно ?
Не сум користел не ни можам да користам машко сум алооооооооо и дај молимте да не почињаме да се вреѓаме. А се гледа дека и ти не си знаел по се изгледа
зашто погрешно објасни ми.за да користи тампон исто мора да е скината, ова е погрешно
Тебе веќе еднаш ти кажав да не се вреѓаме пиздо една !!!
Значит ти си од оние вакви шо користат.
Не вреѓај бе, гојдо едно......!!!!!Тебе веќе еднаш ти кажав да не се вреѓаме пиздо една !!!
зашто погрешно објасни ми.
Тебе веќе еднаш ти кажав да не се вреѓаме пиздо една !!!
стопко една гадна мрсна свињиште над свињите, само да упропасти нешто и не паѓам на твое ниво повеќе не враќам на твоите шугави постови поздравНе вреѓај бе, гојдо едно......!!!!!
Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?зашто погрешно објасни ми.
Разбирам ама некако сите викаат дека треба да биде скината.Пеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?
Не верувам дека те разбираат, децата си се децаПеер пошо НЕМОРА! Како да ти објаснам! Ако женското е градено така што има доволно место за тампонот шо има везе дали е скината или не >_> Understand?
Дебил не претерви зш и ти и јас бан ќе јајме.стопко една гадна мрсна свињиште над свињите, само да упропасти нешто и не паѓам на твое ниво повеќе не враќам на твоите шугави постови поздрав
Некако и они не разбираат xDРазбирам ама некако сите викаат дека треба да биде скината.