Мажите прашуваат, жените одговараат

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дали ви се јавило некогаш желба да убиете или да се одмаздите на некој ??? :)
Сериозно...па не баш.Освен можеби првичната реакција откога ќе не повреди некој е таа,да сакаме да вратиме мило за драго,ама сепак..не.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Да убијам мене лично не ми се јавила таква желба, немам такви желби, а тебе па од кај ти вакви прашања?:pos2: А желба за одмазда хммм.. можеби, ми даде идеја:pos2:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...sto e najloshoto neshto sto bi mu go napravile na vashiot dechko, ako ve izneveri- iiiiiiiiiiii ...so vashata najdobra drugarka???

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
...sto e najloshoto neshto sto bi mu go napravile na vashiot dechko, ako ve izneveri- iiiiiiiiiiii ...so vashata najdobra drugarka???
И што ќе и направите на другарката...

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема ништо лошо да му направам.Едноставно игноре и за мене тој не постои повеќе.Рамнодушноста највеќе боли.;)

Potato напиша:

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка
На другарка исто - за мене не постои веќе.

Инаку никогаш не би го изневерила дечкото,а не па со неговиот најдобар другар.Не го прави она што не сакаш да ти го прават на тебе.

И за крај,не би флертувала со дечкото на мојата најдобра другарка,зашто за мене он е само нејзин дечко и не можам да го гледам со други очи освен со пријателски.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Најлошото па, едноставно нема да му зборувам, ќе го игнорирам, тоа му е најголема казна, секоја навреда или викање, караници ќе му дадам до знаење дека сум повредена, а зашто некој да се храни со мојата болка?

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Да убијам не, а за одмазда (слатка и мала) можда :)

Е ако не, па сега да мислам што би му направила?! :nesvest:
Ако се случи тоа зависи од ситуација, од моите чувства, можеби ништо не би направила, можеби нешто.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7

Ах, уште нешто, дали би го изневериле дечкото со неговиот најдобар другар, и дали би флертувале со дечкото на вашата најдобра другарка:pipi:
Се додека идам со дечкото нема теоретски шанси да го направам тоа....Истото се важи и за мојата најдобра другарка.Никад не би флертувала со нејзиниот дечко зашто како прво се ставам во нејзина кожа и сфаќам дека нејќам мене нешто такво "другарка" да ми направи, а да не зборам што така и можам да ја изгубам нејзината доверба и нашето пријателство.Па и последен тип на светов да е ја не би го направила тоа

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Дали ни љубоморите пошто можеме да мочкаме стоејќи и да си се потпишуваме во снегот и на ѕидови? :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Што ми е дечкото крив ? Бил - поминал. Прашај ме што ќе и направам на другарката. :vozbud:

Дали ни љубоморите пошто можеме да мочкаме стоејќи и да си се потпишуваме во снегот и на ѕидови? :)
Да, многу. :pos2: Криво ми е многу што не можам да си го напишам името на снегот или по ѕидовите, не за друго. :s:

Kajgana Shop

На врв Bottom