НЕ МРЧИ ПРОТИВ МТВ И НИВНАТА ПРОГРАМА!Браво, реприза у еден навечер. Сигурн сум дека сите гледаат.
Ама пази логикава, ако не гледале у петок у десет саат, ќе гледаат во еден навечер а утре работен денНЕ МРЧИ ПРОТИВ МТВ И НИВНАТА ПРОГРАМА!
Ужас, значи ужас...
Замисли стрелање...Ама пази логикава, ако не гледале у петок у десет саат, ќе гледаат во еден навечер а утре работен денАли редакцијата им се разбира у пливање мислиш на Марк Шпиц братучедите. Сеа сфаќам зашо не пуштаат други спортови, врска си немаат.
Не ги тролај бе, не глеаш дека те читаат.Замисли стрелање...
"И сега, стрелата треба у средина, таму најмногу поени има. Нешто како пикадо е. Да, да. Пикадо. Со големи стрелки. Стрели се тука. Да. Еве ги Кореја, тие се фаворити, другите се еднакви сите меѓу себе ама Кореа се фаворити, зашто имаа 6 златни медали по ред..."
Добро намерна критика само кажувам.Не ги тролај бе, не глеаш дека те читаат.![]()
Мене најискрено не ми се допадна тоа што ем формираат фејсбук група за контакт со гледачите, како им се допаѓа, како не им се допаѓа и сл., ем исфрустрирано одебуваат секој кој ќе праша нешто, пошо претходно истото прашање било поставено. Па нема ваљда секој да скрола надолу да види дали е repost нештото. Безвезе. Или не им враќај, или најарно, не креирај фејсбук група за привидна транспарентност, или фино лепо објаснувај им на луѓето. Веќе ко си се решил на таков чекор.Добро намерна критика само кажувам.
А што ќе прават, ќе ме искоментираат у програма? Еј...