МТВ ги доби правата за пренос на Лигата на шампиони до 2015

Г

Гучи

Гостин
Го чувствувам поетскиот глас на Калински кога ќе го каже следново:

Илјадници љубители на фудбалот на Камп Ноу, тврдината на Барселона, еве ги излегуваат пулените на Гвардиола, предводени од блескавиот мал Аргентинец Лео Меси, кој вечерва заедно со оркестарот на Барселона ќе ни приреди неповторливо уживање за нашите очи.
Го прочитав ова со негов глас у себе, и последниот ред онака ко он коа нема више воздух :pos:
Уште од Премиер лига да откупат права и гледаноста ке им рипне за 75 %

H

HoT IcE

Гостин
Какви се овие срања дека само во среда ќе има пренос? dafuq? wtf?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Добро се отарасивме од коментаторите на канал 5.
Ми се одмили да гледам фудбал од нив.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ми се испуни желбата да се отарасат од Канал 5

Член од
25 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
2
ABE EDEN FUDBAL SO KE GLEDAME NA PRVA !!!KATASTROFA BABA MI POSTARATA DA KOMENTIRA PO
UBO KE BIDI:)))

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се добро само ова за вторник ова ич не ми се свиѓа.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
И ќе биде исто како и Формула1 лани, наптпреварот Милан - Барселона е прекинат заради третиот дневник на МТВ1, љубителите на фудбалот ќе може да ја проследат снимката по завршувањето на дневникот.... кои морони се овие...ц ц ц... никако на МТВ несмее да оди ова и плус еден ден, само среда, на канал5 имаше најмороски коментар, но имаше 2 утакмици среда и 2 вторник, некад 3 завси ако имаше некоја у русија од 18:00, и плус 2 во четврток од ЛЕ, а сеа ќе сме среќни ако дадат 1 ЛШ и 1ЛЕ, а да не ги прекинат ради нешто као дневник или како снимка од обраќањето на премиерот или пак едноставно иселенички џубокс или некоја друга моронска ситуација...
Е сеа дефинитивно нема да гледаме фудбал на ТВ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Стаив 3 макс пред некоја недела ама осеќам дека ќе се обидат да го извлечат и последниот денар од гледачите и натпреварите ќе одат во којзнае каков посебен пакет за кој се доплаќа некоја сочна сумичка...

Баш ме интересира како ќе го решат ова од Т-Home.

Ако не ќе си наплаќам влезници кај мене дома кој сака да гледа... пивото од мене ќе биде :D

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Конечно повторно на МТВ! :pipi:

... само не ми е јасно како може само среда??? :facepalm:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Конечно повторно на МТВ! :pipi:

... само не ми е јасно како може само среда??? :facepalm:
Нема ништо нејасно брат, така е во многу земји. Некој ја спомна Хрватска. Во Германија само во среда има натпревар на САТ1 или РТЛ беше другото се си оди на Скај (бившо Премиере). Англија мислам се оди на Скај исто.

Плати па клати е во цел свет (n)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Барем репризи ќе има .... ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Какви глупости еј... само среда? зошто, оо зошто?
Се зеле на рогој овие све да им ебем! Како може бе само еден ден да даваат фудбал? Ако се фаќаш на орото играј го до крај... у вторник јајцата ќе ги чешамо а? Или давај све или не прај вакви глупости, недај боже да има утакмица ко Барса-Милан у вторник (а ќе има) :cenzura:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Глупости ебаго, премногу си играат со овие правата. Цел пренос за фудбал го сјебаа... уште италјансково ни остана :/ А ко шо тргнала работата и тоа ќе го снема, од Телма не се сигурни дали другата година ќе пренесуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom