МРТВ - Македонска радио телевизија

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Па имаше реклама во вестите, одлично изгледа досега невидено за МТВ, па дури и за македонските простори :pos:од таму ке оди специјализираната емисија Еурофорија.
И јас сега видов.Во шок сум.:vozbud:

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ако си во Скопје,Велес и Куманово ќе можеш ако имаш двб-т на телевизорот.Скенирај за дигитални канали ќе ти ја покаже.Мислам на 52 канал беше.
Како?

Ја има опцијата само скенирај за канали кај што ја дава само МТВ на пети канал и толку

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.554
Поени од реакции
8.016
A дали приметивте дека на HD каналот го снемува логото ,некогаш знае и да го нема дури и еден час повеќе барем јас приметив така на Макс тв

дај боже да го нема логото подобро ќе е за гледање ,пошо им е малку големко и ќе смета на натпреварите

Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
Како?

Ја има опцијата само скенирај за канали кај што ја дава само МТВ на пети канал и толку
На упатството провери дали имаш за дигитално скенирање на канали и води се спрема него.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
На упатството провери дали имаш за дигитално скенирање на канали и води се спрема него.
Јас за боом зборам.На боом скенирањето нема опција за дигитални канали.Ако го исклучам боом само на антина тогаш е друго.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
Јас за боом зборам.На боом скенирањето нема опција за дигитални канали.Ако го исклучам боом само на антина тогаш е друго.
На боом го фаќа ама не може да го пренесе бидејќи е преку скарт и не подржува ресиверот хд.Викам ако имаш хд телевизор и преку него дирекно а не преку боом тв.И на твто мора да имаш dvb-t за да мора да скенира.Поврзи го дирекно телевизорот и пробај.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
На боом ТВ никогаш нема да добиеш МТВ HD бидејќи ресиверот(e ѓубре) не подржува HD.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
МТВ изгледа слабо со ХД работат,глупи у пм.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
2.104
дигиталниот канал има подобра слика од ХД каналот

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.608
Поени од реакции
757
На боом ТВ никогаш нема да добиеш МТВ HD бидејќи ресиверот(e ѓубре) не подржува HD.
На Боом ТВ јас го добивам сигналот и е на 93 канал има само звук а слика барем јас неам незнам за другите .

Kajgana Shop

На врв Bottom