- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
И јас сега видов.Во шок сум.Па имаше реклама во вестите, одлично изгледа досега невидено за МТВ, па дури и за македонските простори од таму ке оди специјализираната емисија Еурофорија.
И јас сега видов.Во шок сум.Па имаше реклама во вестите, одлично изгледа досега невидено за МТВ, па дури и за македонските простори од таму ке оди специјализираната емисија Еурофорија.
Како?Ако си во Скопје,Велес и Куманово ќе можеш ако имаш двб-т на телевизорот.Скенирај за дигитални канали ќе ти ја покаже.Мислам на 52 канал беше.
На упатството провери дали имаш за дигитално скенирање на канали и води се спрема него.Како?
Ја има опцијата само скенирај за канали кај што ја дава само МТВ на пети канал и толку
Јас за боом зборам.На боом скенирањето нема опција за дигитални канали.Ако го исклучам боом само на антина тогаш е друго.На упатството провери дали имаш за дигитално скенирање на канали и води се спрема него.
На боом го фаќа ама не може да го пренесе бидејќи е преку скарт и не подржува ресиверот хд.Викам ако имаш хд телевизор и преку него дирекно а не преку боом тв.И на твто мора да имаш dvb-t за да мора да скенира.Поврзи го дирекно телевизорот и пробај.Јас за боом зборам.На боом скенирањето нема опција за дигитални канали.Ако го исклучам боом само на антина тогаш е друго.
На боом ТВ никогаш нема да добиеш МТВ HD бидејќи ресиверот(e ѓубре) не подржува HD.Јас за боом зборам.На боом скенирањето нема опција за дигитални канали.Ако го исклучам боом само на антина тогаш е друго.
На Боом ТВ јас го добивам сигналот и е на 93 канал има само звук а слика барем јас неам незнам за другите .На боом ТВ никогаш нема да добиеш МТВ HD бидејќи ресиверот(e ѓубре) не подржува HD.
На место на Канал 5 HD.На т-хоме на кој број е МТВ HD ?
Џабе кога од МТВ го немаат пуштено ХД.Многу се идиоти и заостанати.На т-хоме на кој број е МТВ HD ?