TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Дечки со странска ИП адреса, поставувам знак. Почитувајте го.
Na satelitskata slika, megu C i D, se vidi eden od naj golemite bulevardi vo Sofia, koj shto se vika "Todor Alexandrov" ! :wink:Бај д веј Тодор Александров веќе убиваше претходно татарчиња така да....
Па и Грците ставија споменик од Александар во Солун, а тој им ја еба мамата.Zoshto li Bugarchinjata go pochituvaat tolku mnogu Todor, ako navistiba e tepal tokmu niv
Значи убаво е дека МПО се бори за Независна Македонија, ама зоштото се определјат като бугари - огин да ги гори! И после как да не се чуди човек кој вс'штност управлјава в Скопие.
Sakam da naucham uchestva li Srbia po nekoj nachin vo taa aliansa ili ima nekakva poinakva rola vo vladeeneto na Makedonija vo minatoto pa i do den deneshen ?По се изгледа момци старата алијанса(онаа која ја подели Македонија) проработе:smir:
Sakam da naucham uchestva li Srbia po nekoj nachin vo taa aliansa ili ima nekakva poinakva rola vo vladeeneto na Makedonija vo minatoto pa i do den deneshen ?
Specialno za tebe gi naidov Bugarskite ordeni na general Protogerov:Ја знаеш онаа сликана горе што ми ја постираше.
Ќе можеш ли да ми кажеш кој ордени ги добил Протегеров од Бугарија?
Мислам со кои ордени е одликуван..
А дури и да е стварно со Протегеров на сликата има и за тоа објаснување........
А за алијансата си знаеш ти убаво немора тоа да ти го објаснувам
Мојот прадедо е на сликава. И? Јас нит сум бугар, нит дедоми се декларирал како бугар, нит татко му....а пази, цело детство се со Тодор Александров заедно и куќа до куќа живееле во Штип...Odgovaraneto na prashanija ne e propaganda.
Eve edna slika na chetata na Todor vo Parvata svetska voina (ushte koga nemashe ni kompiuteri, ni fotoshop :wink.