- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.251
- Поени од реакции
- 1.756
Оваа година сигурно нема да има, за понатаму не знамМене ме интересира само тоа зза колку време ке има нови огласи за во полиција ....
Оваа година сигурно нема да има, за понатаму не знамМене ме интересира само тоа зза колку време ке има нови огласи за во полиција ....
не ми треба мене за оваа година има време само незнам за што да се определам за во полиција. 100 работи ми се вртат во глава хахаОваа година сигурно нема да има, за понатаму не знам
Тогаш имаш време за мислење, за неколку години знак прашалник дали ќе ти се иди у полиција.не ми треба мене за оваа година има време само незнам за што да се определам за во полиција. 100 работи ми се вртат во глава хаха
хаха дека ќе ми се иде за тоаа сум сигуренТогаш имаш време за мислење, за неколку години знак прашалник дали ќе ти се иди у полиција.
епа едно е конкурс за полицаец,сосема 10то за пилот.Мене ме интересира само тоа зза колку време ке има нови огласи за во полиција ....
ок фала другарепа едно е конкурс за полицаец,сосема 10то за пилот.
За пилот 90% нема да има пак,за работно место полицаец веројатно следна година ама тоа никој не знае со сигурност.