Лично и искрено мислење за партиите и пол. ситуација во РМ

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Лично, ИСКРЕНО, мислење на партиите и пол. ситуација во РМ ....

НА партиите??? Или ЗА партиите? :)
Инаку....ако е за ЛИЧНО и ИСКРЕНО МИСЛЕЊЕ....... незнам дали тоа ИМ Е ДОЗВОЛЕНО на членовите на СДСМ. Сепак се наследници на комунизмот,де. А таму нема лично и искрено (посебно не МИСЛЕЊЕ) - има само што ќе каже лидерот!
:))))))))))))))))))

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
venera001 напиша:
незнам дали тоа ИМ Е ДОЗВОЛЕНО на членовите на СДСМ. Сепак се наследници на комунизмот,де. А таму нема лично и искрено (посебно не МИСЛЕЊЕ) - има само што ќе каже лидерот!
:))))))))))))))))))

Каков комунизам бе, СДСМ нема К од комунизмот, убавите времиња од поранешна СФРЈ ги користат за покачување на рејтингот. Вервајте ми дека има стари луѓе кои се уште мислат дека СДСМ е партијата на Тито, па викат еми за ними ќе гласаме убо имае напраено. Токму од тие постари слоеви на народот доаѓаат гласовите на СДСМ. Младината воглавно е за ВМРО барем јас имам добиено таков впечаток.

Иначе искрено ама баш сеедно ми е кој ќе биди на власт пошто иста политичка програма нудат сите партии. Али ипак би да се тргнат од власт СДСМ многу антипатични ми се, ама од друга страна ми е страв пак ако ја изгубат власта пак некоја војна да не не снајди.
Абе како сакаш гледај пак народо ќе изгуби која партија и да победи.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Немам никакво мислење - све то треба стрељати!

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
на = за

едно „И„

никаква запирка после „Искрено„ не треба да дојде...

значи

Лично и Искрено мислење за партиите и пол. ситуација во РМ

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Osnovnoto prasanje sega e dali kje ima fer i regularni izbori?! Bez toa tesko da ne pogledant seriozno vo EU, NATO i na drugi mesta. Znaejkji ja dosegasnata praktika na SDSM, ne mi se veruva iako se opomenati od EU.

Prviot problem, megju mnogute, e kako da se "ischisti" izbornata lista od 200.000 fiktivni glasachi??? Zamislete dvesta iljadi + Albanci ako im zatreba.

Drzavnite institucii realno mozat da ischistat okolu 70.000. Znaci ostanuva golemo pole za manipulacija.

Pana: da kazese nesto po ova prasanje?

Kajgana Shop

На врв Bottom