Личност на годината за 2008?

Статус
Затворена за нови мислења.

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
На А1 за личност на годината колку што сум информиран го прогласија мајмунот Коко од скопската зоолошка. А за мене, секогаш најличности ќе си останат моите најдобри другари.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
1. Тоше Проески
2. Кирил Џајковски
3. Тони Михајловски
4. Симон Трпчевски
5. Борис Трајанов
има уште многу кои се доста закон фаци и кои ја афирмираа(т) Македонија или го прават нашиот живот позабавен, но овие се на врвот.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Оваа година најмногу за државата општо напраи Груевски а во посебни правци Вели Мумин,Кирил Џајковски,Горан Пандев.

Член од
24 декември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
licnost

NAJ LICNOST...Se znaeeee NIKOLA GRUEVSKI...najdobriot za izminatata godina.Samo napred.......

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј дај прекинете со ова Никола Груевски, што е сега ова култ на личноста ќе правиме уште малку ко тито на слика ќе го гледам во некои од училиштата.За мене личност на годината е Симон Трпчевски.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Аман бре,Тоше е умрен 2007 и нема логика да е личност на годината.
Ако толку го почитувате остајте го да почива во мир!!!!

За мене
1.Никола Груевски
2.Вели Мумин
3.Ќире Лазаров
4.Горан Пандев
5.Дуото Матиќ-Михајловски:vozbud::vozbud:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Еј дај прекинете со ова Никола Груевски, што е сега ова култ на личноста ќе правиме уште малку ко тито на слика ќе го гледам во некои од училиштата.За мене личност на годината е Симон Трпчевски.
Се бунеа против идолизирањето на Тито.
Каква иронија,нели?:)
За мене,личност на годината немаше.
Мислам,не видов никој особено да изрази на било каков план.
Вештачкиот публицизам и субјект-маркетингот што се одвива континуирано,го оставам настрана.

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Хм, зошто не ме чуди што Сител се поврзува со ВМРО...? :nesum: Според мене личност на годината е Тоше Проески.
Нема врска сител вмро..беше направена анкета на случајни граѓани од улица, и како што рече латас, од 10 анкетирани, 7 гласаа за грујо :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Мислам дека се викаше Сузана Ѓавазова и Латас може да биде последиов период добро се истакна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom