- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
јас одев во Флекс лани кај поштата 500 денари за студенти беше ама многу гужви имашеВо Автокоманда Гладијатор 2 дали иде некој, или некоја друга да препорача таму ?
јас одев во Флекс лани кај поштата 500 денари за студенти беше ама многу гужви имашеВо Автокоманда Гладијатор 2 дали иде некој, или некоја друга да препорача таму ?
Во ричи спорт има сменето справи или уште се истите од пред 3 години??? 1000 ка е сосема прифатлива цена ама пак на 4 секунди од дома ми е.кај ричи е 1000че ама па нема сељаци
Да, уште работи. Справите не се сменети ама па имаш се што ти е суштински потребно за добри тренинзи.Во ричи спорт има сменето справи или уште се истите од пред 3 години??? 1000 ка е сосема прифатлива цена ама пак на 4 секунди од дома ми е.
Ричи уште работи??? Ја мислев затворена е...
Флекс е супер теретана, имаат доста справи и тегови. Некад знае да има гужва, ама обично во вечерните часови (околу +20:00), иначе е прилично океј. Цената е многу прифатлива.јас одев во Флекс лани кај поштата 500 денари за студенти беше ама многу гужви имаше
Кое е тоа правило да мора да има женски во теретаната за да биде некоја теретана "добра"?Vo Rici ne vredi 1000 denari a teretanata e mala i nema zenski.
Кога ќе види женска ќе стави 100ка на бенч место 80каКое е тоа правило да мора да има женски во теретаната за да биде некоја теретана "добра"?
Имаш право. Што ќе му е некому мотивација ако нема женски. Како не ми текна претходно .Кога ќе види женска ќе стави 100ка на бенч место 80ка
Не разбираш ти...Кое е тоа правило да мора да има женски во теретаната за да биде некоја теретана "добра"?
Подолго трае? Мислиш подолго ти глуми?Jas ako sakam nekoja da legnam, sakam taa da bide sportistka zatoa sto tie imaat pogolema zelba za seks i podolgo trae. Koga veke idam vo teretana barem dve muvi so eden udar
Абе не филозофирај многу, знаеш ли ти дека нивото на тестостерон се зголемува ако има згодни женски у теретаната, тоа е научно докажан факт.Подолго трае? Мислиш подолго ти глуми?
Ако тоа ти е фактор дали некоја теретана е добра или не, не го заслужуваш никот кој го носиш. Женски можеш од секаде да собереш, ако си способен, дали било теретана или не. А спортистките сигурно не им е релација, дома-теретана-дома-сала. Ги има и на други места, ама не си побарал. Во теретана се иде ако си сериозен да направиш физичка промена кај себе или да водиш поздрав лајфстајл, а не да го користиш местото како hook-up станица, па по тоа да судиш дали некоја теретана е добра или не.
Па уште се жали за цената. Оди кај МРТ па провери си ги финансиски шансите ако теретани не ти одговараат.