Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Во Автокоманда Гладијатор 2 дали иде некој, или некоја друга да препорача таму ?
јас одев во Флекс лани кај поштата 500 денари за студенти беше :D ама многу гужви имаше

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
кај ричи е 1000че ама па нема сељаци
Во ричи спорт има сменето справи или уште се истите од пред 3 години??? 1000 ка е сосема прифатлива цена ама пак на 4 секунди од дома ми е.
Ричи уште работи??? Ја мислев затворена е...

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Во ричи спорт има сменето справи или уште се истите од пред 3 години??? 1000 ка е сосема прифатлива цена ама пак на 4 секунди од дома ми е.
Ричи уште работи??? Ја мислев затворена е...
Да, уште работи. Справите не се сменети ама па имаш се што ти е суштински потребно за добри тренинзи.

Ron0n

The Mercedes Guy
Член од
16 август 2009
Мислења
351
Поени од реакции
198
јас одев во Флекс лани кај поштата 500 денари за студенти беше :D ама многу гужви имаше
Флекс е супер теретана, имаат доста справи и тегови. Некад знае да има гужва, ама обично во вечерните часови (околу +20:00), иначе е прилично океј. Цената е многу прифатлива.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
914
Поени од реакции
2.562
Прилеп:
Арена - 900 ден
Шампион - 500 ден
Голд Гум - 500 ден
Повер Гум - 400 ден месечно - има попуст моментално!
Има уште ама не знам цени!

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
M

Muranyi

Гостин
Има ли некоја теретана во Маџари или Хиподром?Ако може и краток опис на условите и цена.

Член од
19 јануари 2013
Мислења
59
Поени од реакции
9
Jas ako sakam nekoja da legnam, sakam taa da bide sportistka zatoa sto tie imaat pogolema zelba za seks i podolgo trae. Koga veke idam vo teretana barem dve muvi so eden udar :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Jas ako sakam nekoja da legnam, sakam taa da bide sportistka zatoa sto tie imaat pogolema zelba za seks i podolgo trae. Koga veke idam vo teretana barem dve muvi so eden udar :)
Подолго трае? Мислиш подолго ти глуми?

Ако тоа ти е фактор дали некоја теретана е добра или не, не го заслужуваш никот кој го носиш. Женски можеш од секаде да собереш, ако си способен, дали било теретана или не. А спортистките сигурно не им е релација, дома-теретана-дома-сала. Ги има и на други места, ама не си побарал. Во теретана се иде ако си сериозен да направиш физичка промена кај себе или да водиш поздрав лајфстајл, а не да го користиш местото како hook-up станица, па по тоа да судиш дали некоја теретана е добра или не.

Па уште се жали за цената. Оди кај МРТ па провери си ги финансиски шансите ако теретани не ти одговараат.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Подолго трае? Мислиш подолго ти глуми?

Ако тоа ти е фактор дали некоја теретана е добра или не, не го заслужуваш никот кој го носиш. Женски можеш од секаде да собереш, ако си способен, дали било теретана или не. А спортистките сигурно не им е релација, дома-теретана-дома-сала. Ги има и на други места, ама не си побарал. Во теретана се иде ако си сериозен да направиш физичка промена кај себе или да водиш поздрав лајфстајл, а не да го користиш местото како hook-up станица, па по тоа да судиш дали некоја теретана е добра или не.

Па уште се жали за цената. Оди кај МРТ па провери си ги финансиски шансите ако теретани не ти одговараат.
Абе не филозофирај многу, знаеш ли ти дека нивото на тестостерон се зголемува ако има згодни женски у теретаната, тоа е научно докажан факт.

Kajgana Shop

На врв Bottom