Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каде тоа? Одев во една што е кај НОВА гимназијата, за истиве пари беше, ама за никаде е, па барам промена. До кај 1000 ден. од прилика за 3 пати месечно.
Три пати месечно? Не ти се исплати да плаќаш месечна за 3 пати месечно.
Ондак прашај во која теретана и се одлучиш да идеш колку пари кошта единечен тренинг (плаќање на рука одма на влез).
200 денари да е 200*3 = 600<<100 и ќе си у ќар

Три пати месечно? Не ти се исплати да плаќаш месечна за 3 пати месечно.
Ондак прашај во која теретана и се одлучиш да идеш колку пари кошта единечен тренинг (плаќање на рука одма на влез).
200 денари да е 200*3 = 600<<100 и ќе си у ќар

3 пати неделно мислев, месечно сум пишал :)

Каде тоа? Одев во една што е кај НОВА гимназијата, за истиве пари беше, ама за никаде е, па барам промена. До кај 1000 ден. од прилика за 3 пати месечно неделно.
Позади орце николов а можеш да прашаш и во Орце салата колку е :)

Гладијатор во Пелагонија на 6ти кат , супер справи , супер цена.

Дефинирај супер цена? :) И колку термини опфаќа истата? Исто така, други опции во Кисела Вода некој да каже? :)

700 денари месечно, колку пати сакаш неделно толку, работи секој ден од 10.00 до 22.00 , само недели е од 17.00 до 22.00. За друга во Кисела Вода сум чул има некоја Престиж но за неа незнам ништо

Во Карпош 1/2/3 да препорача некој добра теретана со цени? Ама да има и ленти за трчање.

Во центар некоја теретана или карпош 1/2 а да не е таа кај Кузман студентскиот по шо 1000 ми е многу за месец.

Во центар некоја теретана или карпош 1/2 а да не е таа кај Кузман студентскиот по шо 1000 ми е многу за месец.
800, Ричи Спорт, кај Папаја.
Поевтини од тие две во околина искрено, мислам дека нема.

Во Автокоманда Гладијатор 2 дали иде некој, или некоја друга да препорача таму ?

Дечки, ми треба теретана во Карпош 1/2. Седам под кирија кај Симпо, па одговара секоја нормална дестинација за одење пешки. Не мора теретаната да е нешто посебно, само да нема гужва :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom