А бе ЛШ зедовте, 2 пати поминавте центар, ти ќе гажуваш лигуш еден!Picka tim se be so ne pominea polovina dodeka bese 11vs11?
Vie od bazel ispadnavte.А бе ЛШ зедовте, 2 пати поминавте центар, ти ќе гажуваш лигуш еден!
Gledam munichbastards deka igraa napagjacki so barsa 2 pati gi pobedia vo finaleА бе ЛШ зедовте, 2 пати поминавте центар, ти ќе гажуваш лигуш еден!
Пак го плативте судијава ? да ви е*ам ФА!
Да де, па затоа и сега играме вака, не е потребна игра, победата е важна, сам тоа го знаеш ама не ти одговара кога Јунајтед го прави тоа!Gledam munichbastards deka igraa napagjacki so barsa 2 pati gi pobedia vo finale
Не мислиш дека претеруваш малку со речников? У секој пост имаш по некој навредлив коментар. И не ти реплицирам на овој пост само затоа што вреѓаш фан на Челси, туку тоа го правиш и кон останатите. Чил малце.А бе ЛШ зедовте, 2 пати поминавте центар, ти ќе гажуваш лигуш еден!
Типичен глорихантер, како и повеќето фанови на Јунајтед.не е потребна игра, победата е важна
Не бе профитот е најбитен.Типичен глорихантер, како и повеќето фанови на Јунајтед.
Ме претркаа членот над мене, за профит се работиТипичен глорихантер, како и повеќето фанови на Јунајтед.
Не бе профитот е најбитен.
Не, за атрактивен и интересен фудбал се работи, но, вие како фанови на Јунајтед не верувам дека сте запознаени со такво нешто.Ме претркаа членот над мене, за профит се работи