Летото е многу чуден период од годината :)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Сите викаат дека летото е специфичен период од годината.

Период во која мрзата го достигнува својот максимум, но истовремено летото е сезона која носи желба, страст и задоволството.

Како влијае летото на вашето расположение?

Какво е вашето summer mood ова лето? :)

Кои се активностите кои ќе ги практикувате ова лето?
Ако останеме на стандардните секојдневни обврски тогаш значи дека сме решени да имаме исклучително досаден период од животот кој нема да ни остави значаен впечаток.

Авантури или одмор?

2010062015280128.jpg

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Летото си е лето, кое од кое подосадно, со тек на годиниве како идат.
Летово по дома без авантури активности и трирста чуда. Се надеваме на подобри дни. Ќе дојде денот кога и ние ќе се радуваме.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Најбољи период од годината ради една причина. Крокодил као мене може да се пржи на асфалтот и сонцето у центарот на Скопје без никој да го замара. Цела стока е на одмор или дома, градот е празен и само мој. Miiine, all miiineeee.... :icon_lol: :twisted:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Лето како лето,без многу обавези,по дома,одмори чат-пат,и тоа...

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Летово започна како работно,но брзо се решивме од тоа.Сеа си кулирам,и планирам по некоја авантура да направиме.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Во лето, дали 3 дена сè на сè сум нерасположен.
Сакам сонце и сакам дополнително заживување на сè околу. Летово ми е посебно убаво затоа што завршив средно. Се чувствувам многу слободно и исполнет сум со мноооогу позитивна енергија. Очекувам и да направам доста промени кај себе, ама ќе видиме колку ќе бидам спремен на тоа.
Во глобала, летото е период кога најголем дел од луѓето се предаваат на возбудата и авантурата. Одличен период за експериментирање во секоја област:)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Ко и секое лето досадно без нешто интересно да се случува и тоа . PEACE!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
сакам сонце ама не многу јако, сакам да биде топло ама не да не можеш да излезеш надвор од воздухот што е тежок за дишење, сакам многу авантури и се обидувам колку толку да си го исполнам времето со авантури баш какви што сакам. ме нервира дома да седам посебно навечер, а во текот да денот башка прича е тоа. и обожавам да одам в село заради чистиот воздух и блиските планини. друго што сакав да кажам.....а да...обожавам да читам некои добри книги, еве баш денеска треба да слезам да си земам некоја книга. а најмногу во летото сакам кога е време за на море или езеро. дали со друштво, дали со семејството.... сеедно ми е.

--- надополнето ---

п.с. го обожавам летниот дожд

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
абе ништо шо лето цело време жива вода да неможиш надвор да излезиш те отепва воља за ништо да се немало освем за пред компјутер

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.528
Период во која мрзата го достигнува својот максимум
Барем кај мене не, секое лето работам нешто, независно дали е физичка работа (кафичи, мафичи...) или во студио...не можам да седам и да се динстам (слабеам) на времево, палам точак и возам, возам, возам дури не испуштам душа и притоа сменам 3-4 маици :icon_lol:
Претежно повеќе спортувам отколку што излегувам, се пијанчам и дроговам, за разлика од изминатите години...и топ ми е искрено.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Летото ми е резервирано за одмор, пошто цела година сум се мачела и на крај редно е да се одморам. А инаку ништо посебно не се случува, излези, врати се, излези, врати се...може ќе тркнеш неколку дена негде покрај море или езеро и тоа е. И најмногу што ме разочарува кај летото е тоа што со нетрпение го чекам и очекувам нешто да се случи а уствари на крајот никому ништо...еве го пола лето помина а ја не напраив ништо паметно :toe:

I

IBIZA SOUND

Гостин
sepak letoto e mnogu podobro od zimoto
barem vo leto po ne e dosadno od kolku vo zima :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Во право си за мрзата но немора да значи за секој некои знаат како да си го организираат денот но јас не сум еден од тие...ипак е премногу топло да излезеш преку денот единствено во некој кафич инаку излевање само преку ноќ преку денот по кајгана :smir:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас забележав дека пивото станува се повкусно и повкусно секое лето.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
холанѓанки,швајцарки и германки...ми го подобруват расположението.

Kajgana Shop

На врв Bottom