Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Моментот - Еве му се врати сеа на Фелпс за Чавиќ... :pos:
Нема да спие Фелпс сеа 3 дена :D Ко демек нешто лошо направи тогаш :facepalm: Пеперутката и грбното се специфични дисциплини, замавот некогаш знае да те заебе или да ти донесе медал, затоа има посебни тренинзи каде си ги броиш завеслаите и гледаш што како и колку ти требаат за да финишираш за одредено време. Чавиќ во Пекинг се лизгаше, мислеше доволно ќе е за победа ама Фелпс го темпираше завеслајот точно со прстите да ја фати панелата и таа си го откуца резултатот. А грбното е па пресложено, треба да знаеш до кај ти е телото за прво да се свртиш на стомак, после ти е дозволен уште еден завеслај со раката и мораш да се свртиш, ако не допреш со нозете на панелата, отидоа 2 секунди минимум. Затоа увек ме нервирало мене ова, удри на фактот и дека тука цело време дишеш, не дишеш на трет завеслај и тоа ти го пореметува ритмот, не знам, за многу глуп стил :)
--- надополнето: 31 јули 2012 во 21:58 ---
Mu dadoa malce doping na Lochte :D
Znam deka preteruvam , ama ova e somnitelno.
Човек, Американци се и пливање е, нема ништо сомнително :) Доволно е да ги видиш како и во какви бази тренираат 4 години со само еден ден одмор и ништо нема да те чуди.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Како сакаш :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Фелпс влезе во историјата.Дали ќе се најде некој да го надмине во блиска иднина,тешко.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Пашнал еден џоинт пред пливањево Фелпс, затоа победи. :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не замарајте веќе со допинг.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Моментално на Вембли играат фудбал Велика Британија против Бразил (жени) и на стадион има 80,000 гледачи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Сеа уклучив, супер ја покриваат Мaртa :cenzura:

R

Rigel Kent

Гостин
Britankite barem vo nesto pobedija(y), gi gledav vo cetvrtfinaleto na Svetskoto(prv mec vo zenski fudbal sto sum go gledal) izgubija vo cetvrtfinale nesrekno na penali (ista sudbina kako mazite).

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нема шанси да гледам женски фудбал или кошарка. Одбојка и ракомет може, ова не.
Или кога ќе видам женски во дигање тегови:facepalm:

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Еуроспорт отекоа со тоа кревањето тегови. Аман кренете ги веќе да погледаме малку ритмичка гимнастика или синхронизирано пливање.

Kajgana Shop

На врв Bottom