Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

D

draft

Гостин
Мене ми снемува нет коа ќе го симнам тоа Expat Shield, не можам ништо да глеам. :'(

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Pisi na Google BBC Live video Olympics, ama pred toa simni go Expat Shield, programce, dobivas britanska ip, pa pustas BBC linkot. Posle samo disconnect.

Ajde be raja pratete mu gi dvata linka na covekov, ne mozam da prebaruvam od tuka mi blokira takvi linkovi :D
Го инсталирав програмот, ама на страната на BBC неможам да се снајдам, во која секција се стримовите?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Извинете не сум спиен :D

Успеав да ја отворам страната eurovisionsports или како и да беше, проклет кеш во него бил проблемот.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Извинете не сум спиен :D

Успеав да ја отворам страната eurovisionsports или како и да беше, проклет кеш во него бил проблемот.
N Nn nn narkomannnn!
Не удри една вожња и после јао друже извини :pos:
Бирај си кој спорт сакаш од каталогот и уживај сеа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Боооо сервисов на ББЦ како е организиран упм ИМА СЕ!!! Премотувај, гледај од почеток, во живо....абе богаташи да му ебам племето :pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сега па Полска Бугарија снимка. Ако ги фалевме за Евро сега се пак катастрофа само ХД сигналот вреди преку операториве.. Хрватска која има три тимски спорта на Олимпијадава повеќе дава други спортови.. Ни преглед ни емисија ни ништо, да не е Евроспорт ќе останеме глупи :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе иамте интернет и само нешто се жалите.
Пуштајте BBC и доста кукате, гледајте шо ви душа сака.....или на Еуроспорт гледајте како Кинескињиве прават партали во скокови во вода.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Заврши финалето, златото да не го освои словенецот?
Да, пред 10 минути. Освои оној од Франција. Словенецот на почетокот направи 2-3 грешки, после почна да се заебава и имаше резултат од 220+ секунди :D

Kajgana Shop

На врв Bottom