D
draft
Гостин
Мене ми снемува нет коа ќе го симнам тоа Expat Shield, не можам ништо да глеам. :'(
Го инсталирав програмот, ама на страната на BBC неможам да се снајдам, во која секција се стримовите?Pisi na Google BBC Live video Olympics, ama pred toa simni go Expat Shield, programce, dobivas britanska ip, pa pustas BBC linkot. Posle samo disconnect.
Ajde be raja pratete mu gi dvata linka na covekov, ne mozam da prebaruvam od tuka mi blokira takvi linkovi
Sports, Olympics?Го инсталирав програмот, ама на страната на BBC неможам да се снајдам, во која секција се стримовите?
http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-videoГо инсталирав програмот, ама на страната на BBC неможам да се снајдам, во која секција се стримовите?
N Nn nn narkomannnn!Извинете не сум спиен
Успеав да ја отворам страната eurovisionsports или како и да беше, проклет кеш во него бил проблемот.
Да бе, за тоа во Кану грк ќе им донесе злато по се изгледа за ГерманијаЕдна титула во '66 и тоа со помош на судии
Како може на Германија за се да ги бива
Ипак само сребро.Да бе, за тоа во Кану грк ќе им донесе злато по се изгледа за Германија
Заврши финалето, златото да не го освои словенецот?Ипак само сребро.
Да, пред 10 минути. Освои оној од Франција. Словенецот на почетокот направи 2-3 грешки, после почна да се заебава и имаше резултат од 220+ секундиЗаврши финалето, златото да не го освои словенецот?