I see what you did thereБаш фин спорт ова женскава одбојка на плажа.
Инаку, каде гледаш? Дај баш да видам како е, одамна немам гледано.
I see what you did thereБаш фин спорт ова женскава одбојка на плажа.
Увек кога гледам листи на медали од ЛОИ се потсетувам на овој единствен за нас каков таков светол момент од Сиднеј
Ја немав гледано борбава, која тактика еј, цело време го местеше на тоа. Во тоа е специфичноста кај нас борачите, пеколна борба од 5-6 минути (кои без навреда изморуваат колку две утакмици во фудбал) и на крај во последните секунди го вадиш „тоа“ од тебе и експлодираш. Иначе зафатот на 4:30 се вика кука и е еден од најтешките во борењето.Увек кога гледам листи на медали од ЛОИ се потсетувам на овој единствен за нас каков таков светол момент од Сиднеј
Да да, мислам со тој зафат 3 бода се добиваа, или 2, ми имаат кажувано знам ама не сум сигурнаЈа немав гледано борбава, која тактика еј, цело време го местеше на тоа. Во тоа е специфичноста кај нас борачите, пеколна борба од 5-6 минути (кои без навреда изморуваат колку две утакмици во фудбал) и на крај во последните секунди го вадиш „тоа“ од тебе и експлодираш. Иначе зафатот на 4:30 се вика кука и е еден од најтешките во борењето.
3 во случајов. а ако има поголема амплитуда на нозете на противникот 5, но тоа е ретко кај овај зафат.Да да, мислам со тој зафат 3 бода се добиваа, или 2, ми имаат кажувано знам ама не сум сигурна
Тебе ти оди со таквите теми. Последната таква тема вроди со плод. Така да - отворај!!!Дај бе некој нека отвори тема за одбојката. Не е интересно без таква тема. Покрај дискусијата и ќе видиме некоја „надарена“ одбојкарка. Ги има многу, посебно одбојкарките на Бразил и Куба
Aбе не ми оди мене одбојката и пишењето вовед. Зато на кој не му е мака, нека се помачи малку, нека смисли вовед и нека отвориТебе ти оди со таквите теми. Последната таква тема вроди со плод. Така да - отворај!!!
А извини ме интересира, дека не го следам спортов, зошто заврши борбата одма после потегот а времето беше на 8:45, какви се правилата, кога завршува борбата? Прв до четири бода или како?3 во случајов. а ако има поголема амплитуда на нозете на противникот 5, но тоа е ретко кај овај зафат.