Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Разликата е во тоа што наместо да ја прикажуваат нивната историја и да се фалат со фактот дека цел свет го збори нивниот јазик поради тоа што долго време беа најголемата империја, тие се фалат со работи што му ги дале на светот - книжевноста (имаше извадоци од Шекспир, делот посветен на јунаците од литературата со ЈК Роулинг), музиката и пред се индустрализацијата и работничките права, издигањето на средната класа и останатите општествени аспекти. Ми се допадна што почетокот беше тмурен и реален - ги прикажаа дури и имигрантите. Тоа е тоа - не креираат перфектна слика за себе со коњаници и паради за нивната историја, нешто што ама баш секоја земја го направи досега. А за самобендисаност незнам, можеби таков е впечатокот бидејќи останатите немаа што да покажат во тој дел - кој бенд ќе го покаже Кина? Не ги сакам многу британците, но ми се допадна церемонијава поради глобалноста на работите што ги прикажаа. Многу подобро од 2 часа војсководци и коњи.
Тоа е кога ќе му дадеш на класа режисер да ја среди церемонијата. Ретко кој режисер го интересираат досадни дрвења со истории, се осврнал на музиката и на филмот повеќе.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ја рокнаја Ролинг ин д Дип :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
По Гасол твитна слика, уште не се стигнати на стадион Шпанциве, кај Тауер Бриџ се негде може :pos:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Педери емигрирам јас во Финска!!!

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
И евеги нашитеее Д Формер..... блаблабла:tapp:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Избор на музика - тахикардија! Прекраснотии! Уште Мјуз со химната (ако не ја пропуштив...) :love:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Како на одмор да сме , се појавивме на ТВ :D

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
добро е на Ф сме се држат на традицијата :)

Kajgana Shop

На врв Bottom