- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.632
- Поени од реакции
- 10.350
Добро бе само јас го видов Реми Галард со французите?
Нема да спојлерисувам, подобро гледај и така е 1-2 саати. Ти цела Олимпијада ја изгледа, 1-2 саати не се ништо за тебе. Ќе има познати бендови/солисти, не е сепак за фрлање.Daj ja listata da vidam dali nesto ima interesno
Pics or it didn't happen!Добро бе само јас го видов Реми Галард со французите?
Како бе спортот им е на 0? Што збориш? Како тогаш освоија 65 медали?Како не беа полни бе не треси, работата е што Британија зеде ОИ а спортот и е 0, се нешто друго тераат на церемонииве, јбг немаа ни спортист да им го запали огнот.
Таму беа. До принц Хери седеа. Барем Кејт ја видов.
Сам беше, она се фенирала.
Moj propust , ne zabelezav , falaТаму беа. До принц Хери седеа. Барем Кејт ја видов.
Tehnologija a ne kamioni , ete kratkoКако според вас би требало да изгледа отворање/затворање на ЛОИ? Баш ме интересира иако однапред го знам одговорот (огномети цело време)
И не дадоа да го запали огнот некој спортист пошо мотото е Inspire a generation, дадоа неколку деца за да ги поттикнат.
Епа сеа мораат и историја малце и нешта по кои се познати ,сигурно нема ракети да лансираат.Moj propust , ne zabelezav , fala
--- надополнето: 12 август 2012 во 22:54 ---
Tehnologija a ne kamioni , ete kratko
Супер сме ние. Од цела европа само ние босна албанија и австрија сме без медали. Без да ги сметаме малите земји ко Андора, Сан Марино, Монако.Aвстрија не освоиле ниту еден медал на ОИ.
Па добри сме ние бе.
Пирамида на сцена.Коефициент дека оние теоричарине на заговор ќе најдат нештко ко за нив вечерва е 1,15.