- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.921
- Поени од реакции
- 16.193
22 часотКога е затворањето? Гледам фудбал ќе има германски Суперкуп па да си знам како да комбинирам.
22 часотКога е затворањето? Гледам фудбал ќе има германски Суперкуп па да си знам како да комбинирам.
Да не се фалам, ама изгледав 206 (водење статистика за секој ) што преноси што снимки, 90 проценти беа преноси, прв пренос гледан ми беше Бадминтон Полска - Јапонија, последен пренос Модерен петобој - жени .Се изнагледав се живо и диво овие 2 недели и кусур, можеби во Топ 5 гледачи од форумов бев ама Европа си е Европа, не Пекинг , Рио ти ебам сатниците... се знаеше овде стануваш ОИ легнуваш ОИ.
Неможе да биде подобро со сатниците, ако овде почнуваа од 10 таму од 4 сабајле по наше време...Инаку ми се погоди и периодов за гледање ама тој што сака ќе гледа и тогаш и секоја Олимпијада.Инаку ти си рекордер за статистики...Да не се фалам, ама изгледав 206 (водење статистика за секој ) што преноси што снимки, 90 проценти беа преноси, прв пренос гледан ми беше Бадминтон Полска - Јапонија, последен пренос Модерен петобој - жени .
И во Рио ќе биде добро, мислам дури и подобро со сатниците. Само не верувам со овој ритам да ги глеам, сепак 4 години период е.
Па тука ќе почнуваат на пладне или после пладне, ќе траат до кај 4-5 сабајле, и после си спиеш исто додека почне нов ден, исто ти е.Неможе да биде подобро со сатниците, ако овде почнуваа од 10 таму од 4 сабајле по наше време...Инаку ми се погоди и периодов за гледање ама тој што сака ќе гледа и тогаш и секоја Олимпијада.Инаку ти си рекордер за статистики...