Лептен бе!

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Добро, не ве нервираа онаа рекламата за лептен што нон-стоп дрнка на А1?
ме живцат бре еј, пази ги глупостиве:
- се наоѓаме во софија и правиме реклама бла бла бла. и сега, овај анкетарот е доџе ми да вриштем, луѓето ги анкетираат а во позадина софија се движи лево десно горе доле, па дури и зум бре еј! жити бога што камера ќе беше тоа? едното се движи другото не, и vice-verca, wow! не знам само кого прават будали и во какво третокласно студио е правено тоа.
- докторите стално се некои ни бог чул ни знал, па стално мораат да погледнат нешто на микроскоп и да чкртнат нешто на прост лист. хехе, чудесии.
- али ова ја прели чашата: она глупото лого на лептен и во позадина: EA Games - Challenge everything. Ќе ви е*бам ма*ер плагијаторско глупо и аматерско. Имам акни али не ви го купувам глупиот ви лептен.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
me nervira toa sto ne mozele da izlezat od studio ebate nadvor da ja snimat taa skapanata reklama...kreteni...leej zoso ima tema za lepten aaaaaaa :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Првичната реклама беше најдобра.

Емоции, о нееее! :lud::lud::lud:

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
A ona :
-Ajde na zurka kuklo!!
Toa e legendarno!!!

A ima li nekoj so go koristi?Zs ako ima me interesira dali go biva!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Aли само не ми е јасно што се замарате со вакви банални и безвезни рабони.Рекламата не заслужува внимание.Баш ебати рекламата :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
"најзакон" реклама од купиштата кичерај :)

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
Али тоа EA Games Challange everything.. шо па тоа има врска со лептен

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
ТОа е стаено само за да ти го привлече вниманието :pos:
Многу лоши реклами праат лугето не знам шо мислат да постигнат со тоа, само ке ги натераат лугето да им го мрзат производот :):).....еве да речеме мене сеа ни на крај памет не ми текнуе да купам такво нешо само заради рекламата

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Леле колку само ја мрзам рекламава. Чисто Бугарско сра*е. Добро е сто немам акни, а и да имам не би го користела. И како сто рече DuFFy самата реклама го брави производот одбивен на луѓето. А она "Ајде на журка, кукло" е за тоа no comment.

S

Sith_Lord

Гостин
Рекламата на Лептен е бастион на одбрана во битката со совршените западни реклами- шлаканица во лицето на беспрекорноста, добриот вкус и конвенционалната естетика. Толку е сељачка, толку е кич, толку е оригинално одвратна што одлично го отсликува специфичниот вкус на Балканот. Проблемот со нас е тоа што се трудиме да избегаме од она што сме, она што го дефинира овој мал полуостров и она што неизбежно влијае и врз нас. Доста се трудиме да бидеме западњаци, американци, германци и сл. Ние сме Балканци ебате беља, и време е тоа да го прифатиме. :)

Sith

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
мењам станица секат коа ке ја даат таа реклама

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Епа баш затоа што е најдегенска и најглупа рекламата сите ја зборат и некој ќе се полаже ќе го купи..признајте дека нема чоек што не знае за лептен а еве и сами кажувате дека некои пробале и кажуваат дека нема ефект

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
срање во боја... шо имат појке да се кажит... поубо да не ставаја видео, само глас да е, поубодливо ке беше

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
sr*nje u boja... baska toa EA games so go davaat na reklamata, bez veze :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom