Леб

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
Svetovid напиша:
Ебате Македонскиот националист, ако Македонски го пишуваш со мало "м"! Пих
toa e do literaturata na nasiot jazik a i do toa sto me mrzi da pisuvam golemi bukvi

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
ink напиша:
Ами нека хората да знајат што за д'ржава е тази с това знаме.Аз дори бих придложил висчки б'лгарски стоки да са така.
Чуваш, ти можеш само да предложиш да ми попушиш ку* шо би рекол Војо Шешељ :icon_lol: А монгол?:kez:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
vojvodata напиша:
toa e do literaturata na nasiot jazik a i do toa sto me mrzi da pisuvam golemi bukvi
Како бе те мрзи? Македонски секогаш да го пишуваш со гоемо М! А ако пишуваш за чувашкиот накот, кој милува себе си да си се нарекува бугари, тогаш се употребува мало б! Пошо се они мали мизерни турано-монголски копилиња зачнати од една чувашка орда под водство на едно монголидно куче кое се одзивало на името аспарух.

Член од
11 декември 2005
Мислења
314
Поени од реакции
1
Svetovid напиша:
Како бе те мрзи? Македонски секогаш да го пишуваш со гоемо М! А ако пишуваш за чувашкиот накот, кој милува себе си да си се нарекува бугари, тогаш се употребува мало б! Пошо се они мали мизерни турано-монголски копилиња зашнати од една чувашка орда под водство на едно монголидно куче кое се одзивало на името аспарух.
e bravo be brat me ubedi da pisuvam golemo M.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
МАКЕДОНИЈА се пишува со сите големи букви више ако зборите за таа тема. НЕ МЕ БРИШЕТЕ - СИТЕ ДА ЗНААТ!

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Abe so ova ke pocnat a ke zavrsat kako eden del po bugarija a drugiot po albanija(ili skipnija kako so ja vikase eden moj provesor po istorija). :) Je*i ga toa e zivotot.

Kajgana Shop

На врв Bottom