- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Ама колку вика тој од лево мене страв ме фати.
Мајмуни с(т)е беzosto se navreduvaat Prilepcani so toa sto se sporeduvaat so majmuni sramota e ova da go kaze edna pratenicka vo Sobranieto na makedonija
Ај да се зачува она што го градиме да нема меѓуполитички препукувања од типот ДПМНЕ-СДС . Безвеза излезе работава нашиве политичари како да сакаат да ги емитираат оние во Кина и Украина ама џабе им е се кога тие имаат и зошто да се тепаат а овие кој да докаже кој е помал лопов ... Немаат култура со основно и со помош на лепење на плакати ги ставиле таму да трошат пари од наш џеб. Оваа страва искрено ќе искоментирам објективно дека нема врска од животот 70 и кусур години има што мајка бара таму па посебен револт ми се појави кога слушнав дека таа немала проблем доколку дојде до покачување на цените бидејќи таа имала висока плата . Незнам ако е ова вистина неможам да поверувам седат во фотељи за да решат наши проблеми или да се појават пред камера за да им мафнат на домашните цццц сељачишта неможам 1 политичар да одвојам и да речам овој го сака доброто за МакедонијаМајмуни во Прилеп - ДПМНЕ почна и да навредува
http://www.youtube.com/watch?v=HTOxMRAuV4I&feature=player_embedded
За пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Благородна Дулиќ, која стана позната по скршениот нокт во Собранието, Прилепчани се мајмуни.
На забелешката од пратеникот од СДСМ од Прилеп, таа му вика:
„А бе не се дери, не е ова мајмуни во Прилеп!“
Дулиќ со нејзините изјави веќе предизвика лавина реакции на социјалните мрежи, а најмногу од тие што коментираат и порачаа дека е подобро да си седи дома и да ја остави политиката.