Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот?Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
На кој игри?Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
Знаме чаре .. Да си купиш поубав пакет за интернет, а ова што си прашал како да намалиш fps за да не ти лагира, нема никаква врска со интернето. Како што рече Acid, не ја разликувате разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“Да не знаете некоја програма или нешто што ќе ми го намали лаго или фпс ? Бидејки ми сецкат и неможи да се игра..Само да не e game booster
![]()
Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).Уште ли не научивте кои фактори го предизвикуваат лагот?
Уште ли не ја научивте разликата помеѓу „хардвер“, „софтвер“ и „интернет“?![]()
Сецкање =/= лаг.Ја не реков дека сакам да играм нови игри тику да ми кажат зш ми сечкаат некои игри
Processor:Intel Core i5 – 2400 - 3.1 GHzА да пишеше што конфигурација имаш и кои се тие игри што кочат? Не гатаме овдека.
Сакам да го зголемам де![]()
Не заебавај?Лагот може да е до хардверот (фрагментација/прегревање) софтверот (виндоусот/вируси/драјвери) и до интернетот(провајдерот/рутерот/портови/firewall(мада овие може и у софтвер да седат)).