Кучката што ми го украде идниот сопруг

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Него ... Јас од темава научив:
1. Има луге кои имаат врски подолги од 3 години ( Господе колку неверојатно и да ми звучи го имало и то )
2. Постојат девојки кои одат со момци и по повеке од 3 години и не си ги познаваат партнерите ( ова е уште по неверојатно за мене )
3. Жените се по наклони кон безбожно долги врски ( ова го знаев одамна )
4. Секогаш има кучки кои на таквите девојки им го крадат момакот .

Ај сега да дам мислење ... Добро бе луге сакам да слушнам еден маж да кажи дека издржал во врска подолго од година и не се заинтересирал за друга ( НЕ Вервам дека такво животно постои али сепак давам шанса ) Девојки бе .. сметам дека целата ваша омраза порадо треба да ја насочите кон суровоста на Мајка Природа и еволуциата што не направила нас мажите релативно неспособни за моногамиа .
И да ако сепак има разделба после 8 години .. постои сериозна шанса дека и двајцата кои биле во врска не се познавале како што треба ... ИЛи едниот по пат се изменил без другиот да запримети . Шо пак води до прашањето зошто воопшто биле заедно кога се изгубил некаде интересот еден за друг ....
Моето гледиште е дека секоја врска има рок од две и пол години , ако за толку не се овенча со брак ... Осудена е на губење на интерес , шврљање настрана од страна на двајцата и генерална некомпатибилност и продолжување поради навика .
А да навикниш на некој и продолжиш да одиш со него ради то е многу лошо .

И да во крајна сметка ако маж ја одбира кучката ... вервајтеме дека изгубил интерес во то кое го имал предходно .

И Лед те подржвам за то дека треба да ги натераме да ги вратат парите ... Дури и би ти помогнал протест да организираш по темата :vozbud::pos2:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
42
Поени од реакции
2
Ednostavno nauci od nego, deka mozebi i ti tebe ti treba promena vo zivotot,sekoe zlo za dobro...:back:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=325038&postcount=58

мало потсетување :smir:
Мислам дека и ти си била во слична ситуација

Мањебитно .... тука ја нема приказната на типацот :smir:

за можеме да донесеме пресуда

:)

пошто не можам да едитирам постот(касно ми текна ) уште еден прилогкон постот

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Let anyone among you who is without sin be the first to throw a stone.-the bible new testament [/FONT][/FONT]
Ти требаше мој пост од 2006-та за да докажеш нешто? И што треба да сфатам од тоа? Извини ме, ама ништо не разбрав.:toe:
Прво, да тоа е приказна која воопшто ништо поточно не кажува. Според тоа, појма немаш што сакаш да докажеш со неа. Ни се работи за некоја друга девојка, ни па тој ме остави, ни па некој ми го украде. Ни па кажав некаде дека после секоја долгогодишна врска не може да се случи да се пронајде вистинската љубов. Времетраењето на врската не е сигурен услов за ништо.
Уствари тоа што го направи е и добро донекаде. Сега можете јасно да видите дека врски започнати од пелени, еден ден може да испаднат далеку поинакви од бајката во која сме ги претварале. И да, сто пати сум кажала дека малите деца (тука мислам на се` помало од 24-5 години), не знаат да сакаат и не знаат да препознаат вистински партнер за нив. Зошто таков пост не ми најде, за да видиш колку се поистоветува со овој?
Ах бе деца ...

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
јас вкаа мислам кога ке се појави таа кучка машкотот ја заблежува а таа тоа го сејќава и станува збор за фатална привлечност ,всушност тоа е и филмот фатална привлечност би требало да го гледате посебно поука за машките е....незнам се што е ново е ризик и со некоја што е посследна да се заврши стварно е страм

убавите круши свињите ги јадат

Kajgana Shop

На врв Bottom