Кучката што ми го украде идниот сопруг

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.821
Поени од реакции
20.226
Секоја кучка има свое куче.
И оваа си го нашла нејзиното.
И ако „кучката“ успеала да и го земе ИДНИОТ МАЖ!! на цурата што ја напишала статијата.. Не е до кучката, до неа е, не успеала да го задржи. Нема некоја јака филозофија.

Не бе параноик до неа е кучка зашо ја рекле, а ако се најдете на место да вие бидете кучка, а очи немоете да тргнете од парчето м? кај ке е крајот и ај да престанеме со тоа кој ја тоа? нема шанси:uvo:
Кога нешто ќе ти го заигра срцето и ќе ти ги светне очите, отидоа у вода 5, 10 и 15 години, реков супермен не постои, ретко кој може да гледа рационално и да мери на вага во таков момент.

J

Johnny Stulic

Гостин
Понекогаш ми е криво и станувам завидлив и се запрашувам кај ги најдувате ова кучкиве??!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Иден сопруг не е загарантирано човекот со кој сме делеле многу работи неколку години. Таа лажна сигурност која од никаде спонтано знае да се наметне, не е виновна што не ослепила и сме почнале да ја сметаме нашата врска за нешто околу кое не треба да се грижиме повеќе.
Туку, никогаш не е крива третата личност. Ако партнерите се сакаат, имаат заеднички планови и сакаат да останат заедно засекогаш, не може никоја кучка тоа да го расипе. Во такви случаи кога жената се опушта, мажот без размислување може лесно да падне на се` што му изгледа повозбудливо. Тогаш повеќе би ја кривела оставената, отколку земената:)
Тоа истото воопшто не се случува само кај мажите, тоа мора да се потенцира!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Иден сопруг не е загарантирано човекот со кој сме делеле многу работи неколку години. Таа лажна сигурност која од никаде спонтано знае да се наметне, не е виновна што не ослепила и сме почнале да ја сметаме нашата врска за нешто околу кое не треба да се грижиме повеќе.
Туку, никогаш не е крива третата личност. Ако партнерите се сакаат, имаат заеднички планови и сакаат да останат заедно засекогаш, не може никоја кучка тоа да го расипе. Во такви случаи кога жената се опушта, мажот без размислување може лесно да падне на се` што му изгледа повозбудливо. Тогаш повеќе би ја кривела оставената, отколку земената:)
Тоа истото воопшто не се случува само кај мажите, тоа мора да се потенцира!
Што ако кучката е во форма на мајка и на невестата па таа ја расипе целата работа :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Што ако кучката е во форма на мајка и на невестата па таа ја расипе целата работа :)
Не би можела доколку дечкото не е заинтересиран за неа и не бара ништо повеќе од тоа што го има со својата девојка. И нешто мало да недостасува, и да е тоа нешто за што и сам не е свесен, голема е веројатноста дека ќе замине. И да повторам, како дечкото така и девојката.:toe:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не би можела доколку дечкото не е заинтересиран за неа и не бара ништо повеќе од тоа што го има со својата девојка. И нешто мало да недостасува, и да е тоа нешто за што и сам не е свесен, голема е веројатноста дека ќе замине. И да повторам, како дечкото така и девојката.:toe:
Море што има мајки поубави од ќерките на денешно време а не мора да значи дека ќе и го украде на ќерката идниот сопруг ама може да и расипе работа, нели денес се модерни времиња и сите гледаат разноразни филмови па сакаат да ги пробаат сите тие работи :).
Ова е само една теорија а не мора да биде така? :raz:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Море што има мајки поубави од ќерките на денешно време а не мора да значи дека ќе и го украде на ќерката идниот сопруг ама може да и расипе работа, нели денес се модерни времиња и сите гледаат разноразни филмови па сакаат да ги пробаат сите тие работи :).
Ова е само една теорија а не мора да биде така? :raz:
Се извинувам, не сме се разбрале. :pos2:
Мислев дека си пишал што ако наиде некоја која може да биде внимателна кон него како мајка, а истовремено е и доста привлечна и интересна како нова невеста.:pos2:
А за тоа што напиша ... повторно не би рекла дека е крива третата особа, доколку не и се дозволи да се меша во врската и доколку се има цврст став во врска со сите работи поврзани за партнерот. Тргни од себе. Би послушал некој од страна доколку ти сугерира или ти се меша за нешто за твојата девојка или врска, нешто со што би ти расипал се`? Би ја оставил или заменил поради трета особа, доколку ја сакаш и и` веруваш?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Се извинувам, не сме се разбрале. :pos2:
Мислев дека си пишал што ако наиде некоја која може да биде внимателна кон него како мајка, а истовремено е и доста привлечна и интересна како нова невеста.:pos2:
А за тоа што напиша ... повторно не би рекла дека е крива третата особа, доколку не и се дозволи да се меша во врската и доколку се има цврст став во врска со сите работи поврзани за партнерот. Тргни од себе. Би послушал некој од страна доколку ти сугерира или ти се меша за нешто за твојата девојка или врска, нешто со што би ти расипал се`? Би ја оставил или заменил поради трета особа, доколку ја сакаш и и` веруваш?
Не би ја оставил за некоја трета ама никогаш не се знае :pos2:.
Девојки, не дозволувајте некој кучка да ви го преземе нигерот, борете се со сите сили...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не би ја оставил за некоја трета ама никогаш не се знае :pos2:.
Девојки, не дозволувајте некој кучка да ви го преземе нигерот, борете се со сите сили...
Вториот болд значи дека првиот е сувишен. Ако никогаш не се знае, не смееш да кажеш дека не би ја оставил. Повеќе би одело: "Можеби и би ја оставил девојката која ја сакам за некоја трета. Никогаш не се знае.":pipi:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Вториот болд значи дека првиот е сувишен. Ако никогаш не се знае, не смееш да кажеш дека не би ја оставил. Повеќе би одело: "Можеби и би ја оставил девојката која ја сакам за некоја трета. Никогаш не се знае.":pipi:
Или може вака: Можеби ја измамил девојката со некоја трета ама на крај пак ќе се вратам кај неа, како и да свртиш газот секогаш ти е одпозади :pos2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Или може вака: Можеби ја измамил девојката со некоја трета ама на крај пак ќе се вратам кај неа, како и да свртиш газот секогаш ти е одпозади :pos2:
Па види вака. Ако можам да бирам, би избрала некој да ми замине со некоја "кучка", отколку да појде на кратко со неа и да ми се врати. Тоа е далеку полошо.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Па види вака. Ако можам да бирам, би избрала некој да ми замине со некоја "кучка", отколку да појде на кратко со неа и да ми се врати. Тоа е далеку полошо.
Е нема погодувачка на вас жените, како Српските џандари сте, ако му кажеш добар ден ќе јадеш ќотек зошто си му кажал, ако не му кажеш добар ден пак ќе јадеш ќотек зошто не си му кажал :pos2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е нема погодувачка на вас жените, како Српските џандари сте, ако му кажеш добар ден ќе јадеш ќотек зошто си му кажал, ако не му кажеш добар ден пак ќе јадеш ќотек зошто не си му кажал :pos2:
Пак се сведува на мажи и жени, м? :)
Туку, зошто да нема погодувачка? Не е возможно за ВАС мажите да бидете и останете само со една девојка? Или па, доколку ви фали нешто со неа, да го кажете тоа и пред да тргнете по некоја друга, јасно да ја прекинете врската, по можност со најмалку последици?
Туку ваљда не можете така, бидејќи постојат доста вакви тажни приказни, кои од што се многубројни, веќе се премногу напорни.:)

M

marsovka

Гостин
Пак се сведува на мажи и жени, м? :)
Туку, зошто да нема погодувачка? Не е возможно за ВАС мажите да бидете и останете само со една девојка? Или па, доколку ви фали нешто со неа, да го кажете тоа и пред да тргнете по некоја друга, јасно да ја прекинете врската, по можност со најмалку последици?
Туку ваљда не можете така, бидејќи постојат доста вакви тажни приказни, кои од што се многубројни, веќе се премногу напорни.:)
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=325038&postcount=58

мало потсетување :smir:
Мислам дека и ти си била во слична ситуација

Мањебитно .... тука ја нема приказната на типацот :smir:

за можеме да донесеме пресуда

:)

пошто не можам да едитирам постот(касно ми текна ) уште еден прилогкон постот

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Let anyone among you who is without sin be the first to throw a stone.-the bible new testament [/FONT][/FONT]

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Јас сум современ чоек, такакажано ентелектуалец.
Мене ако не ми е погодена женската, тоа и го велам в лице и му барам да ми врати парите шо ја частев по кафиќи и ресторани. Си чувам фискална од секое излегвање, каматна стапка од 7% месечно, рок на плаќање 15 дена од денот на раскинувањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom