samo od vanilata(classicot) imas game time od 1 mesec od ekspanziite ne....a za da imas account ti treba vanilata taka da malce si se zaebal poso imas game chest vanila i tbc so e 800 denariGi prodavam Tbc wow i lich king kupeni od jugoton 1800 denari 2te plus si ima game time od samite igri po 1 mesec
a batka jas probvam preku internet vika deka nemozi imam neso zgreseno ili so e rabotata ?Game Card moze da kupis od Jugoto i Anhoc vo GTC, a isto taka mozes da si platis i preku internet so karticka.
si gi kupi so gold i te izlazale hahah , znam uste mnogu kako tebe, ja koga im vikav ne kupuvajte game kard od 1 mesec bidejki ne postoi,oni mi se smeeja dal 25000 gold za 6 meseca od po 1 game card i drugiot den mu gi snemaАбе да ве прашам следниво
Пред 2 дена стајв 2 гц од по еден месец си гу купив и све беше ок.Ацц-во требаше да ми траа до 27.02.20102
Вчера т.е денес околу 1 саат случајно се стаив да видам нешто во ацц менаџерот и кога гледам во хистори тргнати ми се Гц и ацц ми завршува на 29.12.2011 а по правило без Гц требаше да ми заврши на 27.12.2011
Шо е работава знае некој???
Колку што јас знам кога веќе еднаш ке стаиш Гц нема шанси да ја избришеш
Ај хелп ако знае некој што е проблемов????
Не збори глупости, Game Card од 30 дена постои, исто како што постои и од 90 дена. Во Македонија за жал можеш да најдеш само од 60 дена. Овие од 30 и 90 дена се најчесто Online Game Cards, се купуваат по разни сајтови и се плаќа со кредитна/дебитна. Јас имам во повеќе случаи успешно платено за 1 месец (зборам за GC не за Recruit a Friend да се разбереме) и еднаш за 3 месеци.si gi kupi so gold i te izlazale hahah , znam uste mnogu kako tebe, ja koga im vikav ne kupuvajte game kard od 1 mesec bidejki ne postoi,oni mi se smeeja dal 25000 gold za 6 meseca od po 1 game card i drugiot den mu gi snema
a batka jas probvam preku internet vika deka nemozi imam neso zgreseno ili so e rabotata ?